Viinimaa palveluksessasi

Inspiroidu viinistä ja löydä tietoutta, tarinoita ja vinkkejä viinin & ruoan yhdistämiseen.

Viinimaa on Suomen johtavan alkoholijuomatalo Altian kuluttajaviestintäkanava, joka tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman mietoja alkoholijuomatuotteita. Lisäksi löydät väkevistä tuotteistamme informatiiviset tuotesivut.

Viinimaan valikoima koostuu Altia-konserniin kuuluvien kolmen myyntiyhtiön Alpha Beveragesin, Altia Finlandin ja Wennercon omistamista tai edustamista tuotteista.

Viinimaa-sivuston lisäksi voit tutustua valikoimaamme Facebookissa, Instagramissa ja Viinimaa festareilla. Tilaa myös viikottainen uutiskirjeemme sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla mm. viiniuutuuksista, sesongin ruoka- ja viinivinkeistä sekä ajankohtaisista tapahtumista.

Alkoholialan ammattilaisille tarjoamme extranet-palvelun ALTIA Pron, josta löytyvät miedot Horeca-tuotteet sekä väkevät Alko ja Horeca -tuotteet.

Viinimaa tekee vastuullisuustyötä osana Altia-konsernia. Yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa olemme muun muassa sitoutuneet edistämään vastuullista alkoholinkäyttöä ja vastuullista alkoholikulttuuria Suomessa. Lue lisää kohtuukäytöstä osoitteesta nautikohtuudella.fi ja Altian yritysvastuusta osoitteesta altiagroup.com


Viinimaan kuluttajapalaute:
Email: viinimaa@altia.fi

Yhteystiedot:

Altia
Kaapeliaukio 1
PL 350
00101 Helsinki

Altian vaihde:
puh. 0207 013 013