Nederburg The Winemasters Noble Late Harvest 37,5 cl

Hunajaisen makea eteläafrikkalainen jälkiruokaviini
Hinta Alkossa
10,98 €
Nautiskelujuoma Nautiskelujuoma Nautiskelujuoma
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
Voimakkaat Juustot Voimakkaat Juustot Voimakkaat Juustot
Tarjoiluehdotus
Kaikille hedelmäisille ja makeille leivonnaisille kuten uuniomenalle tai aprikoosipiiraalle. Sopii hyvin myös sinihomejuuston kanssa.
Väri
Kullankeltainen
Maku
Makea, hapokas, aprikoosinen, kypsän sitruksinen, hunajainen, kevyen mausteinen
Menestys & Maine
Jalohomeisista rypäleistä tehty trooppisen hedelmäinen Nederburg The Winemasters Noble Late Harvest (10,19€ / 0,375L) Etelä-Afrikasta on hintaansa nähden Alkon parhaita ostoksia. Makea, moniulotteinen ja raikas jälkiruokaviini.
Apu / Ilkka Siren 3/2018
Viikon viini, joka sai neljä tähteä. Mainio jälkiruokajuoma kaikille hedelmäisille ja hyvin makeille leivonnaisille. Käy myös sinihomejuuston kanssa mainiosti.
Jouko Mykkänen, Helsingin Sanomat 15.9.2016
Harmoninen, laadultaan erinomainen. Löytö. Hyvin tiivisarominen, runsas, kuivattuja hedelmiä, kuten aprikoosia ja rusinaa aromeiltaan muistuttava, makean mausteinen tuoksu. Erittäin makea maku toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinistä voi lisäksi aistia paahteisuutta, hillottua sitruunaa ja vienoa karvasmantelinkin vivahdetta. Suuntäyttävän makea kokonaisuus saa ryhtiä terhakkaasta hapokkuudesta ja tuoksun lupaamasta mausteisuudesta. Viini jättääkin tasapainoisen, reilusti kuivattuja aprikooseja aromeiltaan muistuttavan pitkän jälkivaikutelman.
Viini-lehti 10/2016
Viikon viinivinkki 43/2016. Nyt hurmataan makean ystävien aistit! Suosittelen valmistamaan tälle intensiivisen makealle viinille helposti valmistuvaa uuniomena-jälkkäriä.
Antti Rinta-Huumo, Viini-lehti
Kuukauden viini: Hunajaista kultaa. Varma klassikko, joka on valmistettu valikoiduista jalohomeisista rypäleistä. Viinin tuoksussa on runsas kattaus kuivattuja hedelmiä, hunajaa ja makeaa mausteisuutta. Pursuavan makea maku saa tasapainoa hillottua sitruunaa muistuttavasta hapokkuudesta. Pitkä jälkimaku jättää paahdettuja manteleita muistuttavan aromin viipyilemään suuhun. Upea viini erilaisten hedelmäleivonnaisten kanssa.
Ulla Häkkinen
Nederburg on valittu 2016 International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailussa Vuoden viinintuottajaksi Etelä-Afrikassa.
IWSC
Tarina
Rypäleet on poimittu Durbanvillen ja Paarlin alueen tarhoilta, jotka ovat 120–160 metriä merenpinnasta. Köynnökset on istutettu vuosina 1984–1993. Erittäin pitkään kypsyneet rypäleet poimittiin toukokuussa. Käyminen terästankeissa 16°C:ssa kuuden viikon ajan.
Tuottaja

Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen. Nederburg valmistaa eloisia ja hedelmäisiä, rakenteeltaan klassisia viinejä, jotka ovat saaneet useita tunnustuksia ympäri maailman.
Lue lisää tuottajasta
Hinta Alkossa
10,98 €
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Chenin Blanc,
Muscat de Frontignan
Sokeripitoisuus
210.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
11.00 %
Pakkauskoko
37,5 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Tuottaja

Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen. Nederburg valmistaa eloisia ja hedelmäisiä, rakenteeltaan klassisia viinejä, jotka ovat saaneet useita tunnustuksia ympäri maailman.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
WO Western Cape
Altian tuotenumero
1006669
Alkon tuotenumero
944054
Löydä tuote Alkon sivuilta
Alkon tilausvalikoimassa Tilausvalikoiman tuotteita voit tilata kätevästi Alkon verkkokaupasta. Toimitusaika 2-4 päivää.

Ruoka - ja tarjoiluvinkit