Nederburg Two Centuries Cabernet Sauvignon 2013

Eteläafrikkalaisen Nederburg -viinitalon Two Centuries Cabernet Sauvignon 2013 palkittiin arvostetussa International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailussa vuoden 2017 parhaana Cabernet Sauvignon -viininä. Viiniä on saatavilla Suomessa pieni, rajoitettu erä alkuvuodesta 2018.
Hinta Alkossa
49,99 €
Lammas Lammas Lammas
Nauta Nauta Nauta
Tarjoiluehdotus
Sopii hyvin esim. rosmariinimarinoidulle lampaalle. Erinomainen viinipari, kun tarjolla on pihvien aatelinen, Châteaubriand.
Väri
Syvän rubiininpunainen
Tuoksu
Elegantissa tuoksussa on mustaherukkaa, tummaa suklaata ja nahkaisuutta sekä kehittyneitä tammen aromeja.
Maku
Viinissä aistii hieman makeita, kypsien tummien marjoja kuten mustaherukkaa sekä mausteisuutta. Viinin tanniinit on silkkiset ja pitkään viipyvässä hedelmäisessä jälkimaussa maistuu tylikkäät, hienostuneet tammen aromit.
Menestys & Maine
Rosmariini-valkosipulilampaanviululle täydellinen pari on eteläafrikkalainen Nederburg Two Centuries Cabernet Sauvignon 2013 (Alkon verkkokauppa ja tilausvalikoima, 49,90 €). Juoma on arvostettu maailman parhaaksi Cabernet Sauvignoniksi, ja siltä silkkinen punaviini myös maistuu.
Eeva-lehti 28.3.2018
Tarina
Nederburg Two Centuries Cabernet Sauvignon 2013 voitti sarjan 'Warren Winiarski Trophy for the best Cabernet Sauvignon', Gold Outstanding -arviolla. Viini on napakan tanniininen, jossa aistii hieman makeita, kypsien tummien marjojen aromeja kuten mustaherukkaa sekä mausteisuutta ja hienostuneita tammen aromeja. Viiniä on kypsytetty 30 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Nederburgin The Two Centuries -viinisarjaa valmistetaan vain parhaina vuosina valikoitujen viinitarhojen käsinkerätyistä rypäleistä. Cabernet Sauvignonin rypäleet ovat kasvaneet Paarlin viinialueella, kahdella eri mikroilmaston viinitarhalla. Sarjan viinit valmistetaan vain yhdestä rypälelajikkeesta.

Viiniä saadaan Suomeen rajallinen erä, ja se on saatavilla Alkon tilausvalikoimassa tammikuussa 2018.

Nederburg voitti maailman arvostetuimpiin viinikilpailuihin kuuluvassa International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailussa lisäksi seitsemän muuta kultamitalia mm. jälkiruokaviinien sarjassa.

Paras Cabernet Sauvignon -palkinto jatkaa Nederburgin voittokulkua eteläafrikkalaisten viinitalojen suunnannäyttäjänä. Nederburg voitti viime vuonna International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailussa Vuoden eteläafrikkalainen viinintuottaja -palkinnon. Viinitalo palkittiin toistamiseen 2017 Platter´s By Diners Club -viinioppaan Vuoden viinitila Etelä-Afrikassa -tittelillä. Talo on valittu myös ainoaksi eteläafrikkalaiseksi viinibrändiksi maailman 50 arvostetuimman joukossa 2017 Drinks International list of the world’s most admired wine brands -julkaisussa.
Valmistustapa
Viiniä on kypsytetty 30 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Tuottaja

Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen. Nederburg valmistaa eloisia ja hedelmäisiä, rakenteeltaan klassisia viinejä, jotka ovat saaneet useita tunnustuksia ympäri maailman.
Lue lisää tuottajasta
Hinta Alkossa
49,99 €
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Cabernet Sauvignon 100%
Sokeripitoisuus
2.25 g/litra
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Tuottaja

Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen. Nederburg valmistaa eloisia ja hedelmäisiä, rakenteeltaan klassisia viinejä, jotka ovat saaneet useita tunnustuksia ympäri maailman.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
WO Western Cape
Altian tuotenumero
1023963
Alkon tuotenumero
922197
Löydä tuote Alkon sivuilta