1 Kuori porkkanat ja vuole niistä kuorimaveitsellä pitkittäissuunnassa ohuita siivuja. Tee samoin parsoille.
2 Leikkaa veitsellä retiisistä ohuita siivuja ja silppua sipulin varret ohuiksi paloiksi. Kuori kurkut ja leikkaa niistä mieleisiäsi paloja tai kiekkoja.
3 Halkaise avocado pitkittäin ja poista kivi veitsellä. Poista hedelmäliha kuoresta lusikalla ja leikkaa sopiviaa paloja. Vinkki! Saat tehtyä avocadosta kukkasen kun leikkaat 2-3mm siivuja poikittain kuorittuun avocadon puolikkaaseen. Tämän jälkeen levitä siivut limittäin pitkäksi jonoksi ja ala pyörittämään pienemmästä kärjestä sisäänpäin.
4 Poista lohesta nahka tai pyydä jo kaupan kalatiskillä poistamaan se valmiiksi. Kannattaa mainita kalatiskillä, että valmistat sushia, jotta saat varmasti tuoreinta mahdollista lohta. Jaa kala neljään saman kokoiseen palaan ja leikkaa palat suunkokoisiksi annospaloiksi. Paahda halutessasi kalan pinta creme brulée polttimella.