Hiilineutraali
Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon 37,5cl

Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon 37,5cl


Label: Voimakkaat juustotLabel: PorsasLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

4,99 €

Löydä Alkosta

Hiilineutraali, mehevän hilloinen ja marjaisa alkoholiton Cabernet -punaviini yhdeltä Australian tunnetuimmalta viinintuottajalta. Voitti kultaa Vuoden Viinit 2020 -kilpailussa alkoholittomien punaviinien kategoriassa ja tuote myynnissä 75 cl pullossa myös päivittäistavarakaupassa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, puolikuiva, mustaherukkainen, tumman kirsikkainen, mausteinen. Pehmeä ja maultaan tasapainoinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Mainio alkoholiton vaihtoehto esim. paahdettujen liha -tai kasvisruokien ja tomaattipohjaisten pastaruokien kanssa. Toimii hyvin myös alkoholittomana seurusteluviininä.

Tarina

Suomalaisten viininystävien suosikin, australialaisen Lindeman'sin viinit ovat hiilineutraaleja. Pakkausten hiilijalanjäljen pienentämisen lisäksi Lindeman’s kompensoi aiheuttamaansa ympäristökuormaa investoimalla uusioenergiaan, hyödyntämällä kierrätyslasia ja tukemalla kehittyvien maiden pienmaataloutta. Lindeman´sin viinintekijöiden pitkät perinteet, ammattitaito ja innovaatiot mahdollistavat raikkaiden ja nautittavien Lindeman´sin alkoholittomien viinien korkealaatuisen maun. Kauniit etiketit on suunnitellut tunnettu australialainen taiteilija David Bromley, joka on piirtänyt uniikit teokset kuvastamaan kunkin viinin luonnetta ja makumaailmaa.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Alkon tuotenumero

442554

Tilavuus

0,375 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

32 g/litra

Makeus

Keskitäyteläinen

Tuotenumero

1026949