Vegan
San Pellegrino Tonica 33 cl

San Pellegrino Tonica 33 cl


1,95 €

San Pellegrino Tonica on laadukas, raikas ja kevyt tonic-vesi, jonka katkeranmakea ominaismaku saa upean lisäyksen tammipuu-uutteesta, joka erottaa sen muista tonic-vesistä ja tuo makuun hienostunutta moniulotteisuutta. Tuotteessa yhdistyy tasapainoinen makeus ja hienoinen katkeran maku. Puhtaassa, kuivassa jälkimaussa esiintyy sitruunan aromeja. San Pellegrino Tonican uniikki makuprofiili tekee siitä täydellisen kumppanin eri drinkkeihin tai hienostuneen juoman sellaisenaan nautittavaksi.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väritön

Maku

Tuotteessa yhdistyy tasapainoinen makeus ja hienoinen katkeran maku ja puhtaassa, kuivassa jälkimaussa esiintyy sitruunan aromeja.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Uniikki makuprofiili tekee tonic-vedestä täydellisen kumppanin eri drinkkeihin tai hienostuneen juoman sellaisenaan nautittavaksi. Optimaalinen tarjoilulämpötila: 2-4° C. Sitruunankuori ja rosmariini toimivat hyvin koristeena. Matala juomalasi on suositeltavaa parhaan juomakokemuksen saavuttamiseksi.

Tarina

San Pellegrinon vesi matkaa 30 vuotta Italian Alppien mineraalisen maan läpi noin 400 metrin syvyydestä lähteeseen. Tämän matkan aikana vesi kerää itseensä runsaasti luontaisia mineraaleja ja suodattuu pehmeän makuiseksi kivennäisvedeksi.

Maa

Italia

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

62 g/litra

Tuotenumero

1026626