SanPellegrino Tonica 33 cl

SanPellegrino Tonica 33 cl


1,89 €

Uuden pakkauksen saanut SanPellegrino Tonica on laadukas, raikas ja kevyt tonic-vesi.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väritön

Maku

Tuotteessa yhdistyy tasapainoinen makeus ja hienoinen katkeran maku ja puhtaassa, kuivassa jälkimaussa esiintyy sitruunan aromeja.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Uniikki makuprofiili tekee tonic-vedestä täydellisen kumppanin eri drinkkeihin tai hienostuneen juoman sellaisenaan nautittavaksi. Optimaalinen tarjoilulämpötila: 2-4° C. Sitruunankuori ja rosmariini toimivat hyvin koristeena. Matala juomalasi on suositeltavaa parhaan juomakokemuksen saavuttamiseksi.

Tarina

Kesän 2022 aikana SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat: entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun. Tarjolla on tutut maut: veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa, appelsiininmakuinen Aranciata, sitruunanmakuinen Limonata, greipinmakuinen Pompelmo sekä tonic-vesi Tonica. Löydät ne myös jatkossa ruokakaupoista (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-Marketit, Minimanit sekä monet K-Marketit ja Alepat), sekä myös Alkon alkoholittomien tuotteiden tilausvalikoimasta. Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä lisäksi aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä.

SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat kesällä 2022! SanPellegrino Tonica on laadukas, raikas ja kevyt tonic-vesi, jonka katkeranmakea ominaismaku saa upean lisäyksen tammipuu-uutteesta, joka erottaa sen muista tonic-vesistä ja tuo makuun hienostunutta moniulotteisuutta. Tuotteessa yhdistyy tasapainoinen makeus ja hienoinen katkeran maku. Puhtaassa, kuivassa jälkimaussa esiintyy sitruunan aromeja. SanPellegrino Tonican uniikki makuprofiili tekee siitä täydellisen kumppanin eri drinkkeihin tai hienostuneen juoman sellaisenaan nautittavaksi.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028253