Koskenkorva Vodka 7 Botanicals 2022

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals 2022


22,98 €

Löydä Alkosta

Upea rajallisen saatavuuden kesäinen makuvodka uniikilla reseptillä

Ruoka ja kuvaus

Koskenkorva 7 Botanicals on rajallisen saatavuuden tuote uniikilla reseptillä. Resepti sisältää 7 eri kukkaa ja yrttiä. Vuoden 2022 reseptistä löytyy mm ruusua, seljankukkaa, mesiangervoa, bergamonttia ja sitruunankuorta.

Tuoksu

Runsas, sitruksinen ja kukkainen jossa on ruusun tuomaa aromia, sopivasti sitrusta ja bergamonttia

Väri

Vaalean, heleänkeltainen

Maku

Pehmeä, runsas jossa on vivahdeikas ruusun tuomaa aromia, sopivasti sitrusta ja bergamonttia joka täydentää kokonaisuuden valloittavan hyväksi.

Valmistus

Upea kombinaation Koskenkorva Vodkaa joka on maustettu 7 eri yrtillä ja kukalla, mm ruusua, seljankukkaa, bergamonttia sekä muutamilla salaisilla raaka-aineilla. Näin saadaan upea, kesäinen ja raikas uniikki tuote.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nauti viilennettynä, esim sellaisenaan tai on-the-rocks. Koskenkorva 7 Botanicals sopii myös erinomaisesti cocktailin raaka-aineeksi, kaada vaikka 4cl Koskenkorva 7 Botanicalsia lasiin jossa on runsaasti jäitä ja lisää vichyä tai toivomaasi virvoitusjuomaa. Koristele ja nauti.

Tarina

Koskenkorva 7 Botanicals tuote perustuu perinteiseen ihanaan suomalaiseen juhannustaikaan, jossa juhannusyöksi kerätään 7 erilaista niitty kukkaa tyynyn alle ja nähdään unta tulevasta puolisosta. Resepti on salainen, mutta sisältää taijan mukaan seitsemän eri kasvia ja kukkia.

Tuoteryhmä

Maustetu vodkat

Alkoholipitoisuus

37,5 %

Alkon tuotenumero

943912

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Koskenkorva

Sokeripitoisuus

18 g/litra

Tuotenumero

1028167