Blue Nun 24K Gold Edition 20 cl

Blue Nun 24K Gold Edition 20 cl


Label: Marjat ja hedelmätLabel: Makea jälkiruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Aperitiivi

3,98 €

Löydä Alkosta

Kevyt ja tyylikäs kuohuviini piccolopullossa. Hienot 24 karaatin lehtikultahiput tekevät kuohuviinistä näyttävän juhlajuoman.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Kukkainen, omenainen ja päärynäinen.

Maku

Keskihapokas ja runsaan hedelmäinen puolimakea kuohuviini, jonka maussa on raikasta sitrushedelmää ja hentoa marsipaania. Tasapainoinen pitkä jälkimaku.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tämä kuohuviini sopii täydellisesti juhliin, erityistilanteisiin ja elämän tähtihetkiin. Se on mahtava aperitiivi tai seuralainen kevyille aterioille ja alkupaloille.

Tarina

Blue Nun on ensimmäinen lifestyle-brändi viinimaailmassa. Vuonna 1923 saksalainen H. Sichel Söhne lanseerasi ensimmäisen viinibrändin nimeltään Blue Nun 1921. Etiketti ja tuotenimi haluttiin luoda kuluttajaystävälliseksi vaihtoehdoksi yleisesti käytetyille goottilaisille kirjaimille ja pitkille saksalaisille nimille. Kirkko on aina ollut Reinin ja Moselin alueilla hyvin vahvasti mukana rypäleiden kasvatuksessa ja viinin valmistuksessa. Ensimmäisissä Blue Nun -etiketeissä oli siniasuisia nunnia keräämässä viinirypäleitä ja niissä luki Liebfraumilch (Pyhän Neitsyen maito).

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

580283

Tilavuus

0,2 l

Tuotemerkki

F.W. Langguth Erben

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

30 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Riesling, Trebbiano

Makeus

Puolimakea

Tuotenumero

1026909


Katso ohjeita