Fresita Extra Dry 5,5 %

Fresita Extra Dry 5,5 %


Label: Marjat ja hedelmätLabel: Makea jälkiruokaLabel: Aperitiivi

9,50 €

Löydä Alkosta

Suomalaisten ikisuosikkeihin lukeutuva Fresita on saatavilla kuivempana kuin koskaan. Aidoista valkoisista mansikoista valmistettu vaaleampi ja matalasokerisempi Fresita White Strawberries Extra Dry on saatavilla keväästä 2021 alkaen myös hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista mietona (5,5 %) versiona. Löydät sen myös Alkon tilausvalikoimasta marraskuun 2021 lopusta lähtien.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Raikkaan mansikkainen

Väri

Vaaleanpunainen

Maku

Kuiva ja hapokas, mansikkainen, kevyen viheromenainen, hennon vadelmainen ja jopa aavistuksen sitruunainen. Hyvä tasapaino, pitkä ja raikas jälkimaku

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Fresita sisältää aitoa hedelmälihaa ja kannattaa sen vuoksi viilentää erityisen kylmäksi - pulloa kannattaa myös kallistaa rauhallisesti ylösalaisin ennen avaamista. Näin aito marjasose ja kuohuviini sekoittuvat keskenään ennen tarjoilua.

Tarina

Fresita on raikas yhdistelmä laadukasta chileläistä kuohuviiniä ja makeita, käsin poimittuja mansikoita. Matala-alkoholinen Fresita Extra Dry 5,5 % on tuoteperheen kuivin, ja sisältää jopa puolet vähemmän sokeria kuin ruokakaupoissa aikaisemmin myynnissä ollut Fresita Ligero 5,5 %. Alkossa myytävään aitoon ja alkuperäiseen klassikkoon Fresita Originaliin (8 %) verrattuna Fresita Extra Dryssä on jopa 70 prosenttia vähemmän sokeria!

Tuoteryhmä

Kuohuviinit

Alkoholipitoisuus

5,5 %

Alkon tuotenumero

936998

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Vina Casal De Gorchs S.A

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Chile - Valle Central - Valle Central

Sokeripitoisuus

20 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Sauvignon Blanc, Alicante Bouschet

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1027075


Katso ohjeita