Glöet Orange Sparkling Glögg
Glöet Orange Sparkling Glögg

Glöet Orange Sparkling Glögg


Label: Marjat ja hedelmätLabel: SeurustelujuomaLabel: Aperitiivi

12,98 €

Löydä Alkosta

Tämän joulun uutuuden, Glöet Orangen mausta löytyy tuttuja jouluisia mausteita, kuten neilikkaa, kanelia, sitruksia ja inkivääriä. Juoma on oranssin viinin tapaan hivenen samea ja oranssin jopa hunajan värinen.

Ruoka ja kuvaus

Väri

oranssi

Maku

Maussa on appelsiiniä, kanelia ja sitrusta

Valmistus

Mitä oranssi viini on? Oranssi viini on itse asiassa valkoviiniä. Se valmistetaan samaan tapaan kuin punaviini eli rypäleen kuoret saavat olla viinin kanssa kontaktissa. Normaalisti valkoviinistä kuoret poistetaan rypäleistä, jotta valkoviini ei saisi niistä väriä. Usein käytetään myös termiä kuorikontaktiviini, sillä oranssi viini nimi viittaa erehdyttävästi appelsiini viiniin. Rypäleiden kuoret antavat oranssiin viinin paljon makua ja viinille ominaisen sävyn. Oranssi viinien väriskaala on laaja. Kirjo ulottuu hailakan vaalean keltaisen väristä syvään oranssiin ja jopa kullan tai pihkan sävyihin.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Glöet Orange kuohuviini voidaan tarjoilla drinkkimäisesti jopa matalasta lasista. Juoma joukkoon voit lisätä jäitä, erilaisia sitruksia (appelsiinin ja limen siivun) ja rosmariinin oksan.

Tarina

Jouluna 2015 lanseerattu suomalainen tuoteinnovaatio GLÖET-glögiskumppa yhdistää glögin ja kuohuviinin parhaat puolet. Suomessa kehitetty ja Espanjassa valmistettu glögiskumppa saa makunsa joulun tutuista mausteista kanelista, neilikasta, inkivääristä. Tänä vuonna uutuutena valikoimaan tulee Glöet Orange, trendikäs oranssi maustettu kuohuviini.

Maa

Espanja

Tuoteryhmä

Kuohuviinit

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

952621

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Von Elk

Suljenta

Puristekorkki

Sokeripitoisuus

50 g/litra

Tuotenumero

1027646