Luomu
Le Contesse Prosecco Organic Brut Magnum

Le Contesse Prosecco Organic Brut Magnum


Label: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

31,89 €

Löydä Alkosta

Laatutuottajan luomu-prosecco magnumpullossa

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Hedelmäinen ja raikas tuoksu.

Maku

Erittäin kuiva, keskihapokas, viherpäärynäinen, keltaluumuinen, aprikoosinen.

Valmistus

Moderni tila on uskomattoman hyvin suunniteltu sekä tuotanto- että varastointitilojen kannalta. Laitteisiin investointi on jatkuvaa ja viimeinen investointi horisontaalisesti pyöriviin käymislaitteisiin on merkittävä alalla. Nämä laitteet poistavat manuaalisen ja rankan sekä kalliin batonnage-vaiheen ja turhan pumppaamisen, joka rasittaa viiniä. Oma hiivapankki on avainasemassa. Rypälemehu pidetään säiliöissä lähellä nollaa astetta, kunnes he todella haluavat aloittaa tuotannon. Tämä tarkoittaa, että kuohuviinit valmistetaan ympäri vuoden tarpeen mukaan ja heidän viinien pääominaisuudet, tuoreus, raikkaus ja eloisuus on läsnä viinissä. Tämä raikkaus ja eloisuus on Le Contessen luonteenomainen tyyli ja tunnusmerkki.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Ehdoton skoolausjuoma ja tunnelman nostattaja, varsin hyvä aperitiivi. Kesäisille piknikeille seurustelujuomaksi, myös hieno prosecco juhlien alkumaljaksi. Ruokapöydässä sopii monenlaisten kevyempien ruokien kanssa, äyriäisille, myös jälkiruoille.

Tarina

Kolme sukupolvea samaa Bonotton perhettä työskentelevät yhdessä ja rypäleet tulevat vain omilta tarhoilta Trevison ympäristössä. Kaikki tarhat viljellään luomumenetelmin mutta kaikki evät ole sertifioituja. Vastuullinen ja luonnonmukainen toiminta on perheelle tärkeää. Viinit ovat myös vegaanisia.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

931766

Tilavuus

1,5 l

Tuotemerkki

Le Contesse

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

12 g/litra

Tuotenumero

1028922