-6%

True Colours Cava Brut

True Colours Cava Brut


Label: Tapas ja AntipastiLabel: PikkusuolaisetLabel: AperitiiviLabel: Äyriäiset

11,99 €

12,79 €

Löydä Alkosta

Palkittu cava ihastuttaa tyylikkäällä makuprofiilillaan ja värikkäällä sateenkaaren värisellä ulkoasullaan.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Sitruksinen ja puhdaspiirteinen

Väri

Vaaleankeltainen

Maku

Raikkaan hedelmäinen ja sitruksinen ensivaikutelma. Suutuntumaa tuovat hienot kuplat ja mineraalisuus. 14 kuukauden pullokypsytyksen ansiosta myös hieman paahteisia aromeja.

Valmistus

Perinteisellä menetelmällä valmistetuissa kuohuviineissä ja samppanjoissa on paahtoleipäisyyttä, runsasta kuplivuutta ja hapokkuutta sekä täyteläinen suutuntuma. Espanjan cavat ovat usein greippisen hedelmäisiä ja rapsakkaan hapokkaita. Tässä tuotteessa perinteinen cavojen rypäletrio täydentyy ripauksella Chardonnayn eleganssia. Siinä missä cavojen minimikypsytysaika on 9 kuukautta, on True Colours Brutia kypsytetty 14 kuukauden ajan.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Kaikkien iloisten hetkien juhlistaja sellaisenaan. Kuiva ja laadukas cava on hyvä valinta antipastojen ja pikkusuolaisten seuraan, sekä esimerkiksi brunssilla nautittavaksi.

Tarina

True Colours on Altian ja ruotsalaisen ihmisoikeusjärjestön Regnbågfondenin yhteistyön tulos. Regnbågsfonden toimii ihmisoikeuksien toteutumisen ja seksuaalivähemmistöjen aseman parantamisen eteen eri puolilla maailmaa. True Coloursin synnytti yhteinen halu tuoda jotain merkityksellistä ja kantaaottavaa markkinoille: juhlava kuohuviini edustaa paitsi näiden kahden tahon kannanottoa ihmisoikeuksien puolesta, myös aatteeseen kuuluvaa iloa ja positiivisuutta. Let’s celebrate diversity together!

Tuoteryhmä

Kuohuviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

928427

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

True Colours

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Spain - Penedès - Penedès

Sokeripitoisuus

10 g/litra

Rypäleet

Parellada, Xarel-lo, Macabeo, Chardonnay

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1023022


Katso ohjeita