Dooley’s Blueberry Cream Liqueur 70 cl

Dooley’s Blueberry Cream Liqueur 70 cl


16,98 €

Löydä Alkosta

Samettisen pehmeä mustikkakermalikööri nautiskeluun sellaisenaan tai jälkiruokien kanssa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Heleän violetti.

Tuoksu

Tuoksussa on raikasta mustikkaa.

Maku

Samettisen pehmeä maku on lumoava, esille tulee hennon makea mustikka. Kerman ja mehukkaiden marjojen yhdistelmä luo hedelmäisen raikkaan unelman. Makua tasapainottaa miellyttävä hapokkuus. Pitkä jälkimaku.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Täydellinen hiipivään makeanhimoon, mustikkakermalikööri on loistava jälkiruokien kumppani. Tarjoile viilennettynä erilaisissa drinkeissä, jäätelön tai mustikkapiiraan kanssa.

Tarina

Waldemar Behn on 1800-luvulla perustettu perheyritys. Tänä päivänä saksalaisyritystä edustaa ylpeänä jo suvun neljäs polvi, joka jakaa aiempien polvien intohimon tarjota uniikkeja makukokemuksia. Yritys on kasvanut vuosien saatossa maailmanlaajuiseksi ja pysynyt uskollisena strategialleen, joka on ollut kehittää ainutlaatuisia tuotemerkkejä ja kokemuksia asiakkailleen. Dooley’s kermaliköörit ovat vastustamattomia. Dooley’s Cream Liqueur-sarjan liköörit tarjoavat vaihtelua yhden avainominaisuuden ansiosta. Suhteellisen alhaisen rasvaprosenttinsa vuoksi liköörit ovat täydellisiä cocktailien sekoittamiseen ja luovien jälkiruoka-, jäätelö- ja kakkuideoiden toteuttamiseen.

Tuoteryhmä

Liköörit

Alkoholipitoisuus

15 %

Alkon tuotenumero

923642

Tilavuus

0,7 l

Tuotemerkki

Waldemar Behn

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

270 g/litra

Tuotenumero

1028568