Finlandia Botanical Cucumber & Mint 30% 70cl

Maustetut viinat Suomi
Finlandia Botanical Cucumber & Mint -juomassa yhdistyvät Finlandia Vodkan pehmeys ja parhaimmat Suomen luonnon tarjoamat maut luonnolliseksi ja raikkaaksi kokonaisuudeksi. Juomassa ei ole ollenkaan lisättyä sokeria eikä keinomakeuttajia. Finlandia Botanical Cucumber & Mint sisältää luonnollisia kasviperäisiä raaka-aineita ja maistuu Suomen kesältä.
Finlandia Botanical Cucumber & Mint 30% 70cl
Väri
Väritön
Tuoksu
Tuore kurkku ja ripaus minttua
Maku
Kurkkua, minttua sekä kuiva ja hieman valkopippurinen jälkimaku.
Menestys & Maine
Tarina
Jylhänkaunis Finlandia hymni, puhdas, raikas, vihreä luonto, viileä, kirkas vesi lähteessä, josta kuvastuu illansininen kesätaivas, suomalainen juhannus, kirpeät pakkaset, narskuva hanki ja revontulet; -ne ovat asioita, joita Finladia-vodka nostaa jokaisen mieleen. Pohjoinen aurinko on kypsyttänyt viljan pitkinä kesäöinä maukkaaksi; on kuin keskikesän auringon taika olisi läsnä jokaisessa pullossa.
Historia
Finlandia Vodkan historia juontuu aina vuoteen 1888, jolloin Rajamäen tislaamo perustettiin. Edes kieltolaki ei koskettanut tislaamoa, jonka katkeamattomana jatkunut ja kehittynyt osaaminen maistuu Finlandia Vodkassa tänäkin päivänä. Finlandia Vodka on toiminut suomalaisuuden sanansaattajana jo yli 50 vuotta. Premium vodkaksi luokiteltava Finlandia Vodkan pullossa tunnistettavina elementteinä ovat aina olleet porot, keskiyön aurinko sekä jää eri muodoissaan.

Finlandia Botanical -juomasarja on tuotu markkinoille 2021.
Valmistustapa
PUHTAIN VESI
Finlandia Vodkaan käytettävä vesi nostetaan omasta lähteestä. Ikiaikaisten moreenimuodostelmien suodattama, hyinen ja kirkas, sellaisenaan käytettävä – veteen ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään.

HIENOIN OHRA
Vain korkealaatuinen suomalainen ohra kelpaa Finlandia Vodkan raaka-aineeksi. Auringon kultaamien kesäpäivien ja yöttömien öiden kypsyttämänä se on oikea tislaajan unelma – vain vähän poistettavia öljyjä ja runsain mitoin tärkkelystä, mikä takaa suuret määrät puhdasta tislettä.

-Markku Raittinen / Master Taster, Finlandia Vodka
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Raaka-aineet
Suomalainen ohra
Kurkku
Minttu
Sokeripitoisuus
0.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
30.00 %
Pakkauskoko
70 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekorkki
Altian tuotenumero
1027440

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Brown-Forman