Vegan
And Union Tuesday Wheat beer 0 % 33 cl
And Union Tuesday Wheat beer 0 % 33 cl

And Union Tuesday Wheat beer 0 % 33 cl


2,26 €

Löydä Alkosta

Raikas ja hedelmäinen, suodattamaton sekä alkoholiton baijerilaista weiss-tyyliä edustava saksalainen olut. Tasty AF. Saatavilla hyvin varustelluista Keskon myymälöistä sekä Alkon tilausvalikoimasta joulukuun alussa.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Terävä ja makeahko, trooppista hedelmää

Väri

Samea, kirkkaan vaalea kullankeltainen

Maku

Hienot kuplat, raikas, plantaanin runsautta. Kevyen kermainen jälkimaku, jossa limen kuorta. Humalat: Hallertau Perle, Select, Tradition, Mandarin. IBU 12

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Kevyet ruoat, parsa, combo platterit, brunssi, sushi

Tarina

Saksalainen AND UNION on valmistanut baijerilaista olutta modernilla twistillä vuodesta 2007. Sen oluet valmistetaan paikallisissa pienpanimoissa, jotka ovat täysin perheomisteisia. Vanhin näistä pienpanimoista on miltei 500 vuotta vanha, ja nuorimmallakin pienpanimolla on jo ikää lähes 90 vuotta. Perinteisistä valmistusmenetelmistään huolimatta AND UNION on modernisti, joka vaalii toiminnassaan modernismin pääperiaatteita: puhtautta, rationaalisuutta ja yksinkertaisuutta. Raaka-aineita käytetään rehdisti, mitään peittelemättä ja ilman kikkailuja. AND UNIONin oluet ovat suodattamattomia, mikä mahdollistaa täyteläisemmän ja rikkaamman maun sekä pehmeämmän suutuntuman.

Maa

Saksa

Tuoteryhmä

Oluet

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

918571

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

And Union

Suljenta

Muu suljenta

Pakkaustyyppi

Tölkki

Tuotenumero

1027521