Menabrea Ambrata Premium Amber Lager 5,0 % 33 cl

Menabrea Ambrata Premium Amber Lager 5,0 % 33 cl


3,48 €

Löydä Alkosta

Täyteläinen ja pehmeä Märzen-tyylinen Amber-olut Italian arvostetuimmalta Menabrea-panimolta - malliesimerkki panimon poikkeuksellisesta osaamisesta. Saatavilla hyvin varustelluista K-ryhmän ruokakaupoista sekä ravintoloista, myös Alkon tilausvalikoimassa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Valmistuksessa käytetyt tummat maltaat tuovat Menabrea Ambratan kastanjanruskeaan väriin meripihkan ja pronssin sävyjä

Tuoksu

Paahtomaltaiset aromit

Maku

Täyteläinen ja pehmeä, miedon bitterinen maku. Kestävä ja kermanvärinen vaahtokukka

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Menabrea Ambrata toimii tuhtien, rasvaisten (pata)ruokien sekä runsaiden pizzojen ja voimakkaiden juustojen kanssa. Kaiken lisäksi täydellinen jouluolut!

Tarina

Italialaisella Menabrealla on oluen panemisesta jo yli 170 vuoden kokemus. Oluista innostunut Giuseppe Menabrea perusti Menabrean olutpanimon Pohjois-Italian Biellaan, Piemonten alueelle vuonna 1846. Menabrea löysi Biellasta Alppien kupeesta luolaverkoston, joka soveltuu oluen valmistukseen ja etenkin sen säilytykseen erinomaisesti. Tuo sama paikka on edelleen Menabrea-olutpanimon tyyssija, ja panimo toimii edelleen samoissa toimitiloissa kuin aloittaessaan toimintansa vuonna 1846. Sama perhe on johtanut alusta alkaen yritystä, Franco Menabrea nyt jo viidennessä polvessa. Perheomisteisuus takaa sen, että Menabreaa johdetaan pitkän ajan tähtäimellä, ja pitkäjänteinen työ takaa erinomaisen laadun.

Tuoteryhmä

Oluet

Alkoholipitoisuus

5 %

Alkon tuotenumero

928163

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Birra Menabrea

Suljenta

Muu suljenta

Pakkaustyyppi

Pullo

Tuotenumero

1027528