Menabrea Bionda Premium Lager 4,8 % 33 cl

Menabrea Bionda Premium Lager 4,8 % 33 cl


3,09 €

Löydä Alkosta

Premium Lager-olut Italian arvostetuimmalta oluenpanijalta Menabrealta. Menabrea Bionda Lager kypsytetään hitaasti Pohjois-Italian Piemonten alueella sijaitsevien maanalaisten kellareiden optimaalisessa lämpötilassa loistavan ja kirkkaan maun saavuttamiseksi. Saatavilla hyvin varustelluista K-ryhmän ruokakaupoista sekä ravintoloista, myös Alkon tilausvalikoimassa joulukuun alussa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalean kullankeltainen

Tuoksu

Tässä vaaleassa lagerissa on hyvässä tasapainossa sitrusta, bitterisiä vivahteita ja kukkaisia sekä hedelmäisiä taustasävyjä

Maku

Tasapaino takaa tasalaatuisen ja hienostuneen maun. Menabrea Biondassa on moniulotteisen maltainen ja humaloitu maku sekä poikkeuksellisen kestävä vaahtokukka, joka on laadukkaiden raaka-aineiden ja huippuunsa hiottujen kypsytysprosessien ansiota

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Menabrean Biondassa on enemmän makua kuin kilpailijoissaan, ja on täten täyteläisempi ja maukkaampi vaihtoehto esimerkiksi pitsalle. Loistava valinta myös kasvis- ja kalaruokien sekä äyriäisten kumppaniksi - tai vaikkapa seurustelujuomaksi.

Tarina

Italialaisella Menabrealla on oluen panemisesta jo yli 170 vuoden kokemus. Oluista innostunut Giuseppe Menabrea perusti Menabrean olutpanimon Pohjois-Italian Biellaan, Piemonten alueelle vuonna 1846. Menabrea löysi Biellasta Alppien kupeesta luolaverkoston, joka soveltuu oluen valmistukseen ja etenkin sen säilytykseen erinomaisesti. Tuo sama paikka on edelleen Menabrea-olutpanimon tyyssija, ja panimo toimii edelleen samoissa toimitiloissa kuin aloittaessaan toimintansa vuonna 1846. Sama perhe on johtanut alusta alkaen yritystä, Franco Menabrea nyt jo viidennessä polvessa. Perheomisteisuus takaa sen, että Menabreaa johdetaan pitkän ajan tähtäimellä, ja pitkäjänteinen työ takaa erinomaisen laadun.

Tuoteryhmä

Oluet

Alkoholipitoisuus

4,8 %

Alkon tuotenumero

950885

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Birra Menabrea

Suljenta

Muu suljenta

Pakkaustyyppi

Pullo

Tuotenumero

1027529