UUTUUS

19 Crimes Snoop Cali Red

19 Crimes Snoop Cali Red


Label: GrilliruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Pikkusuolaiset

16,99 €

Löydä Alkosta

Ikonisen rap-artistin nimeä kantava kalifornialainen helposti lähestyttävä Petit Sirah -voittoinen red blend. Lataa ilmainen Living Wine Label -äppi ja kuuntele Doggfatherin tervehdys.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Pehmeä, täyteläisen hedelmäinen & keskitanniininen Petit Sirah -voittoinen blendi. Runsaasti tummien marjojen aromeja, taustalla hentoa Zinfandelin tuomaa karamellimaisuutta ja tummaa paahdettua tammea, joka yhdistyy tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Snoop Cali Red on helposti nautittava täyteläinen Petite Sirah –voittoinen blendi, joka toimii seurusteluviininä lisäksi rouheiden ruokien kumppanina.

Tarina

Kalifornian Long Beachillä syntynyt ja kasvanut Snoop Dogg on yhdysvaltalainen rap- ja reggae-artisti, näyttelijä ja musiikkituottaja, yksi menestyneimmistä rap-artisteista 1990-luvun alusta lähtien. Hän on julkaissut 19 ja myynyt yli 40 miljoonaa albumia, saavuttanut ykkösaseman kuuntelijalistojen kärjessä lukemattomia kertoja ja saanut 20 Grammy -ehdokkuutta. Kuten kaikissa 19 Crimes -viineissä, myös Snoop Cali Red:ssä toimii Living Wine Label -äppi, minkä avulla voit kuunnella Doggfatherin tervehdyksen. Jokaisessa Cali Red -pullossa on myös erilaisilla Snoop Doggin kuvilla painettu korkki.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

935082

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Synteettinen korkki

Sokeripitoisuus

15,2 g/litra

Rypäleet

Cabernet Sauvignon, Merlot, Petite Sirah, Zinfandel

Tuotenumero

1027452