Mehevä & Hilloinen

Roteva & Voimakas

Vivahteikas & Kehittynyt

Marjaisa & Raikas

Pehmeä & Hedelmäinen

Chill Out Organic Tempranillo Syrah PET

Punaviinit Espanja
Chill Out Organic Tempranillo Syrah on luomuviini, jonka maku on keskitäyteläinen, runsas sekä pehmeän marjaisa jättäen jälkeensä lempeän ja miellyttävän jälkimaun. Tempranillo ja Syrah rypälelajikkeiden liitto tuo tähän monipuoliseen viiniin punaisten kirsikoiden, mustikoiden ja luumujen aromeita.
Uutuus saatavilla Alkossa 27.1.2020. alkaen
Katso myymäläsaatavuus Alko.fi
Maku
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkahilloinen, kirsikkainen, kevyen herukkainen, hennon mausteinen
Tarina
Chill Out -viinit tulevat ympärimaailmaa ja ne pullotetaan Rajamäellä ympäristöystävällisiin PET-pulloihin. Pullot ovat 100 % kierrätettäviä. PET-pulloissa on 40% pienempi hiilijalanjälki kun lasipulloissa.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
60% Tempranillo ja 40% Syrah
Sokeripitoisuus
3.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
13.50 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Muovipullo
Korkki
Kierrekorkki
Tuottaja

Altia

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö. Toimimme Pohjoismaissa, Virossa ja Latviassa sekä viinien että väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia palkittiin vuonna 2018 Green Company of the Year -palkinnolla Koskenkorvan tehtaan bio- ja kiertotalouden ansiosta. Juuremme ovat Nurmijärven Rajamäellä vuonna 1888 perustetussa yhtiössä. Haluamme tukea modernin, vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
Vino della Tierra Castilla
Altian tuotenumero
1026207
Alkon tuotenumero
478737

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Altia

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö. Toimimme Pohjoismaissa, Virossa ja Latviassa sekä viinien että väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia palkittiin vuonna 2018 Green Company of the Year -palkinnolla Koskenkorvan tehtaan bio- ja kiertotalouden ansiosta. Juuremme ovat Nurmijärven Rajamäellä vuonna 1888 perustetussa yhtiössä. Haluamme tukea modernin, vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä.