VeganFair Trade
Episode Crime Bonarda Syrah Tannat
Episode Crime Bonarda Syrah Tannat

Episode Crime Bonarda Syrah Tannat


Pehmeä & Hedelmäinen

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: PorsasLabel: Seurustelujuoma

9,98 €

Löydä Alkosta

Tätä viiniä ei tarvitse jännittää, eikä ole rikos nauttia sitä.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Viini on täyteläinen ja siinä on tuntuva, mutta pehmeä tanniinirakenne. Mausta voi löytää luumua, vadelmaa, kypsää kirsikka, karhunvatukkaa sekä hentoa yrttisyyttä. Jälkimaku on raikas ja sitä pehmentää pieni jäännössokerimäärä. Bonarda, Syrah, Tannat rypälekoostumus on uniikki Argentiinalaisissa viineissä Alkossa.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Episode on tuotesarja, jossa viinille löytyy mainioksi kumppaniksi suosikki elokuva tai suoratoistosarja. Episode Crime sopii nautittavaksi mitä parhaiten jännitys- tai rikossarjojen kumppaniksi, mutta tätä viiniä ei tarvitse jännittää, eikä ole rikos nauttia sitä. Perinteisempi kumppani Episode Crimelle ovat erilaiset tuhdit liharuoat - pihvistä pitkään kypsytettyihin pataruokiin asti.

Tarina

Episode Crime Bonarda Syrah Tannat on sertifioitu Fairtrade eli Reilun kaupan viini ja sen valmistajana on argentiinalainen vuonna 1951 perustettu viinitalo Bodegas y Viñedos Amadeo Marañón. Fairtrade-sertifionnin myötä viinin tuotannossa noudatetaan Reilun kaupan kriteereitä. Viinitalo on käyttänyt Reilun kaupan lisää työntekijäyhteisön hyväksi hankkimalla työntekijöille mm. uusia silmälaseja ja polkupyöriä sekä hankkimalla paikalliseen kouluun mm. uusia musiikkilaitteita ja pelejä.

Maa

Argentiina

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

958065

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Altia - Other Wines

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Rypäleet

Syrah, Bonarda, Tannat

Tuotenumero

1027536