VeganFair Trade
Expedition Bonarda Malbec Argentina Fairtrade 3 L

Expedition Bonarda Malbec Argentina Fairtrade 3 L


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: NoutopöytäLabel: Porsas

29,98 €

Löydä Alkosta

Koe herkullinen tutkimusmatka Argentiinaan. Reilu kauppa -sertifioitu mehevän täyteläinen punaviini sopii monipuolisesti erilaisille liharuoille. Viinilehti on antanut viinille LÖYTÖ - maininnan.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Runsaan hedelmäisestä tuoksusta voi löytää mustikkaa, tummaa luumua, tummaa kirsikkaa ja hieman orvokkia. Mausteisuus ja yrttisyys tuovat pikantin lisän aromimaailmaan.

Maku

Pehmeän samettinen ja hedelmäisen täyteläinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini on erinomainen valinta tummien liharuokien kanssa, eikä se kavahda pippurisiakaan makuja ruoassa.

Tarina

Expedition viinisarja johdattaa sinut tutkimusmatkalle viinintuotantoalueille ympäri maailmaa. Tällä kertaa matka vie Argentiinaan ja siellä huikaisevan kauniille Mendozan viinialueelle. Mendoza sijaitsee Argentiinan länsiosassa Andien vuorijonon helmassa. Viini matkaa laivalla isossa tankissa Suomeen ja se pakataan 3 litran hanapakkauksiin Altian Rajamäen tehtaalla. Tämä vähentää viinin hiilijalanjälkeä verrattuna alkuperämaassa pakattuun. Expedition Bonarda Malbec on sertifioitu Fairtrade eli Reilun kaupan viini ja sen valmistajana on argentiinalainen vuonna 1951 perustettu viinitalo Bodegas y Viñedos Amadeo Marañón. Fairtrade-sertifionnin myötä viinin tuotannossa noudatetaan Reilun kaupan kriteereitä. Viinitalo on käyttänyt Reilun kaupan lisää työntekijäyhteisön hyväksi hankkimalla työntekijöille mm. uusia silmälaseja ja polkupyöriä sekä hankkimalla paikalliseen kouluun mm. uusia musiikkilaitteita ja pelejä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

419078

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Expedition

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

7 g/litra

Rypäleet

Malbec, Bonarda

Tuotenumero

1026739


Katso ohjeita