-20%

Koyle Don Cande Cinsault

Koyle Don Cande Cinsault


Marjaisa & Raikas

Label: LammasLabel: PorsasLabel: RiistalinnutLabel: Sienet

11,89 €

14,87 €

Löydä Alkosta

Don Cande Cinsault tulee pieneltä tarhalta Chilen viileässä itata-laaksossa joka on yksi alkuperäisistä viinintuotantoalueista Chilessä. Tarhat on kastelemattomia ja köynnökset yli 70-vuotiata.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Viini saa hieman selkärankaa siitä, että se käy rankojen kanssa. Tämä tuo ryhtiä viiniin jonka sen hedelmäisyys mukavasti tasapainoittaa.

Valmistus

Viña Koylen viinit ovat puhdaspiirteisiä. Viininteko on minimalistista sekä innnovatiivista ja luonnollista, ilman mitään lisättyjä ainesosia.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini nautitaaan perinteisesti paikallisen mausteisen possunlihamakkaran kanssa ja se soveltuu hyvin hieman mausteisen ruoan kanssa ja on erinomainen joulupöydässä.

Tarina

Viña Koylella on pitkät perinteet Chilen viinihistoriassa. Vuonna 1885 Don Francisco Undurraga oli yksi Chilen viinituotannon pionäärejä. Perhe on tuottanut Chileläisiä viinejä kuuden sukupolven ajan. Nykyään perheperinne jatkuu Viña Koylella jonka isä Alfonso osti yhdessä poikansa Max ja Cristobalin kanssa 2006-luvun alussa kun perhe myi osuutensa Undurragen viinitilasta. Koyle-viinitila on osa uuden sukupolven viljelijöitä, jotka pyrkivät siirtymään Santiagoon tasangolta entistä ainutlaatuisimpiin kohteisiin ja vähemmän hedelmälliseen maaperään, kuten Andien juurelle tai rannikolle. He halusivat keskittyä pienempään, terroir-painoitteiseen ja luonnonmukasieen viljelyyn. Viinit tulevat ainutlaatuisesta terroirista Alto Colchagua -alueella, joka rajoittuu Andien vuoristoon ja jota hallinnoidaan sekä luonnonmukaisesti että Biodynaamisesti.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

423347

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Vina Koyle

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Chile - Chile - Chile

Tuotenumero

1028912