Marjaisa & Raikas

Pehmeä & Hedelmäinen

Mehevä & Hilloinen

Vivahteikas & Kehittynyt

Roteva & Voimakas

La Vicalanda Reserva 2012

Punaviinit Espanja
Nautiskelujuoma Nautiskelujuoma Nautiskelujuoma
Nauta Nauta Nauta
Lammas Lammas Lammas
Pataruoka Pataruoka Pataruoka
La Vicalanda on huipputuottaja Bodegas Bilbainasin lippulaivasarjaan kuuluva nautiskeluviini.
Katso myymäläsaatavuus Alko.fi
Väri
Rubiininpunainen
Maku
Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, karhunvatukkainen, kypsän karpaloinen, kaakaoinen, tamminen, tasapainoinen
Tarina
Modernia Riojan tyyliä edustava laatuviini, jossa viinin hedelmäisyyden on haluttu korostuvan tamminkypsytyksen aromeiden ohella. Kypsytetty uusissa 225-litran ranskalaisissa Allier-tammitynnyreissä 14 kk ajan. Viiniin on valittu rypäleet talon kolmelta eri huipputarhalta: Cuervo 4, Vicuana ja Zaco. Näillä tarhoilla köynnökset ovat keskimäärin yli 35 vuotta vanhoja. Tarhoilla ei käytetä mitään kemikaaleja hyönteisten, kasvitautien tai tuhoeläinten torjuntaan.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Tempranillo 100 %
Sokeripitoisuus
2.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
14.00 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Tuottaja

Bodegas Bilbaínas

Vuonna 1908 perustettu Bodegas Bilbaínas on Riojan vanhin bodega eli viinitalo ja on todellinen Rioja-klassikko. Viinitalo tarhoineen sijaitsee Harossa, Rioja Altassa, missä tuotetaan Riojan korkealuokkaisinta satoa. Yksi Bodagas Bilbaínasin toimintaa alusta asti leimanneista tekijöistä on kasvuympäristön eli terroirin syvällinen ymmärtäminen ja kunnioittaminen.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
DOCa Rioja
Altian tuotenumero
1009738
Alkon tuotenumero
428767

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Bodegas Bilbaínas

Vuonna 1908 perustettu Bodegas Bilbaínas on Riojan vanhin bodega eli viinitalo ja on todellinen Rioja-klassikko. Viinitalo tarhoineen sijaitsee Harossa, Rioja Altassa, missä tuotetaan Riojan korkealuokkaisinta satoa. Yksi Bodagas Bilbaínasin toimintaa alusta asti leimanneista tekijöistä on kasvuympäristön eli terroirin syvällinen ymmärtäminen ja kunnioittaminen.