Ti Amo Primitivo

Ti Amo Primitivo


Mehevä & Hilloinen

Label: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

17,98 €

Löydä Alkosta

Täyteläisen mehevä punaviini ja rakkauden tunnustus eteläisestä Italiasta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Purppuranpunainen.

Tuoksu

Tummasävytteinen marjainen tuoksu tuo mieleen karhunvatukan, mustaherukan ja muhevan paahteisuuden.

Maku

Täyteläinen, mehevä, tuoksun kypsän marjaisuuden toistava maku tuo lisäksi mieleen yrttisyyttä ja hentoa kahvia. Lähes makeahkoa ja runsasta suutuntumaa ryhdittää pehmeä tanniinisuus. Tasapainoinen viini.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Täydellinen pizza- ja pastaviini, joka sopii myös pitkään kypsytetyille pataruoille kuten tai vaikkapa karamellisoidulle possulle.

Valmistus

Viini on kypsynyt ensin terästankissa, jonka jälkeen pulloissa. Maseraatio 12-15 vuorokautta kontrolloidussa lämpötilassa.

Tarina

Cinque Segni (suomeksi: viisi merkkiä) on tunnettu uniikeista ja ainutlaatuisista täysin Italiassa valmistetuista viinipulloista keraamisilla etiketeillä. Cinque Segni syntyi vuonna 2008 viiden ystävän intohimosta ja ideasta tuoda uutta loistoa viinitraditioon yhdistämällä kaksi arvostettua asiaa, joista Italia on kuuluisa: Viini ja taide. Kauniit keraamiset etiketit ovat saaneet inspiraation yrityksen kotiseudun keraamisesta taiteesta. Campagnian rannikkokaupunkien, kauniin Amalfin rannikon keraamiikasta kuuluisat kylät kuten Vietri Sul Mare pursuaa keramiikkapajoja, jotka jatkavat alueen tuhansien vuosien keramiikkaperinteitä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

935977

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Cinque Segni

Suljenta

Synteettinen korkki

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Rypäleet

Primitivo

Tuotenumero

1028987


Katso ohjeita