Mehevä & Hilloinen

Roteva & Voimakas

Vivahteikas & Kehittynyt

Marjaisa & Raikas

Pehmeä & Hedelmäinen

Trapiche Malkina Merlot Syrah Tannat Fair for Life

Punaviinit Argentiina
Porsas Porsas Porsas
Grilliruoka Grilliruoka Grilliruoka
Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza
Miedot Makkarat Miedot Makkarat Miedot Makkarat
Eettinen viini Eettinen viini
Fair for Life -sertifioitu mehevän marjainen punaviini Argentiinasta Mendozan viinialueelta. Eettisesti tuotettu ja kauniiseen etikettiin pukeutunut viini sopii erinomaisesti kevyille liharuoille. Viinilehti on antanut viinille erinomaisesta hinta-laatusuhteesta kertovan LÖYTÖ-maininnan!
Trapiche Malkina Merlot Syrah Tannat
Hinta Alkossa
8,99 €
Tuoksu
Tuoksu on mehevän ja kypsän marjainen.
Maku
Trapiche Malkina Merlot Syrah Tannat on keskitäyteläinen ja mehevän marjainen punaviini Argentiinan Mendozasta. Maussa mm. karhunvatukkaa, mustaherukkaa, yrttisyyttä sekä hentoa lakritsia. Pitkä jälkimaku ja pehmeät, silkkiset tanniinit.
Menestys & Maine
"Kypsän hedelmäinen tuoksu on tummasävytteinen ja maanläheinen. Siinä on myös hieman tammikypsytyksen tuomaa mausteisuutta. Melko runsas maku on suutuntumaltaan varsin pehmeä ja helposti lähestyttävä. Aromeiltaan maku seuraa tummasävytteistä tuoksua. Viinissä on myös savuisia piirteitä. Kokonaisuus jättää harmonisen ja jäntevän, nielua lämmittävän jälkivaikutelman. 4 tähteä, LÖYTÖ" - Viinilehti
Tarina
Fair for Life -sertifikaatti edistää sosiaalisen vastuun näkökulmien toteutumista sekä Reilun kaupan -periaatteita maataloudessa, tuotannossa ja kaupankäynnissä. Se on tae siitä, että työntekijöillä on hyvät työolot ja että pienviljelijät saavat reilun korvauksen työstään.
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Merlot 50%
Syrah 40%
Tannat 10%
Sokeripitoisuus
3.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
13.50 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Tuottaja

Bodega Trapiche

Vuonna 1883 perustettu Trapiche on Argentiinan palkituin viinintuottaja, jonka tuotannosta 90 % menee vientiin. Viinitalon laadukas tuotanto tulee Mendozan laaksosta, joka on Argentiinan huippuviinialue.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
Mendoza
Altian tuotenumero
1025775
Alkon tuotenumero
490817

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Bodega Trapiche

Vuonna 1883 perustettu Trapiche on Argentiinan palkituin viinintuottaja, jonka tuotannosta 90 % menee vientiin. Viinitalon laadukas tuotanto tulee Mendozan laaksosta, joka on Argentiinan huippuviinialue.