Wolf Blass Red Label Shiraz Cabernet
Wolf Blass Red Label Shiraz Cabernet

Wolf Blass Red Label Shiraz Cabernet


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: LammasLabel: Porsas

7,99 €

Löydä Alkosta

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen keskitäyteläinen australialainen Shiraz Cabernet-sekoitus, todellinen punaviinien aussi-klassikko! Wolf Blass voitti 2020 International Wine and Spirit -kilpailussa Vuoden punaviinituottaja -palkinnon!

Ruoka ja kuvaus

Väri

Purppuranpunainen.

Maku

Mehukkaan hilloinen, keskitäyteläinen ja keskitanniininen, josta löytää kirsikkaa, mustikkahilloa ja hienoista mausteisuutta. Pieni osa viinistä on kypsytetty ranskalaisessa tammessa tuomaan viinin monivivahteisuutta samalla kuitenkin säilyttäen hedelmäisen raikkauden.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Todella monikäyttöinen punaviini, joka sopii seurustelun lisäksi mainiosti myös monien liha- ja makkararuokien kuin myös pastan ja pizzan kanssa.

Tarina

Vuonna 1966 perustetun Wolf Blassin tarina alkoi pienestä vaatimattomasta vajasta yhdeksi maailman suosituimmista ja palkituimmista viinitaloista. Wolf Blassin viinejä viedään yli 50 maahan ja ne ovat kansainvälisesti ikonisiksi viineiksi tunnustettuja. Wolf Blass -viinit kuvastavat viinintekijätiimin intohimoa vaalia perustajansa Wolfgang Blassin perintöä ja historiaa kuin myös nykyaikaa luoden korkea-ja tasalaatuisia viinejä kuluttajien nautittavaksi.

Maa

Australia

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

467147

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Sokeripitoisuus

3 g/litra

Rypäleet

Shiraz, Cabernet

Tuotenumero

1023836


Katso ohjeita