Vegan
Liemikuutio Rosé Cinsault by Huono Äiti

Liemikuutio Rosé Cinsault by Huono Äiti


Label: Rasvainen kalaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

36,30 €

Löydä Alkosta

Liemikuutioita on moneen lähtöön - kana-, kala-, liha- ja kasvisliemikuutioita. Huono Äiti on nostanut Liemikuution ihan omalle, uudelle tasolle. Tätä raikasta roseeviini Liemikuutiota voi nauttia sellaisenaan hyvin viilennettynä ja hyvässä seurassa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Raikas ja runsas roseeviini Ranskasta. Maussa löytyy mansikkaa, vadelmaa, persikkaa, vesimelonia ja kypsää sitruunaa. Makua täydentää kevyt yrttisyys. Viini on suuntäyttävän runsas mutta kuitenkin samaan aikaan elegantti. Jälkimaku on hedelmäinen, raikkaan hapokas ja todella pitkä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Mainio valinta erilaisten ruokaisien salaattien kera tai grillatun kalan kanssa. Tai tilaa pitsa ja sen syötyäsi asetu vaakatasoon haluamallasi kokoonpanolla - ei stressiä, ei tiskiä. Tässä hanapakkauksessa ei ole perinteistä muovikahvaa, koska tällä lailla voimme vähentää muovin käyttöä. Pakkauksessa on kätevät aukot Liemikuution yläosassa kahvan tilalla - paina luukut sisään, pujota sormet aukoista ja nosta Liemikuutio mukaan.

Tarina

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen. Huono Äiti alkoi yhden naisen juttuna Facebookista lähes kymmenen vuotta sitten. Huonon Äidin takana on Sari Helin - YLE:n ajankohtaisohjelmien tv-toimittaja, radiotoimittaja sekä kolumnisti eri naistenlehdissä. Somen jälkeen tuli blogi ja blogin jälkeen yhteisö. Yhteisön jäsenet sekä vakituiset kirjoittajat, videokuvaajat, kuvaajat ja leikkaajat tekevät nyt Huonon Äidin saitin sisällön.

Tuoteryhmä

Roseeviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

919765

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Huono Äiti

Suljenta

Muu suljenta

Alue

France - France - France

Sokeripitoisuus

6 g/litra

Rypäleet

Cinsault

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1029630


Katso ohjeita