UUTUUS

Two Oceans Rosé 3 L

Two Oceans Rosé 3 L


Label: Rasvainen kalaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit Kasvisruoka

30,98 €

Löydä Alkosta

Kuiva ja raikas Two Oceans -uutuus roséviini leikkisässä pakkausdesignissa kesän kaikkiin rientoihin!

Ruoka ja kuvaus

Maku

Raikas kolmen rypäleen sekoitus täynnä herkullisia punaisia marjoja. Helakanpunaisesta viinistä voi löytää mansikkaa, kirsikkaa ja hentoa yrttisyyttä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tämä erittäin tyylikäs kuiva rosee sopii rentoihin kesärientoihin joko sellaisenaan tai raikkaiden salaattien ja kasvisruokien kera. Viini toimii erinomaisesti myös grillatun lohen kanssa.

Tarina

Two Oceans -viinien kotiseudut ovat Etelä-Afrikan viininviljelysalueilla lähellä maan eteläistä kärkeä, jossa kaksi valtamerta kohtaavat. Hyväntoivonniemellä Etelä-Afrikan kärjessä kohtaavat Intian ja Atlantin valtameret. Ne synnyttävät ’Two Oceans’ -efektin: mereltä nousevat raikkaat tuulet ja toisaalta sumuisuus yhdistettynä loputtomaan horisonttiin ja energiseen rannikkoseutuun luovat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle. Two Oceans -hanapakkaukset ovat täysin kierrätettäviä viinipussia ja kahvaa myöten. Pahvinen pakkaus kuuluu kartonginkeräykseen ja kahva sekä viinipussi hanaa myöten muovinkeräykseen. Viinipussin kierrättämiseksi irrota hana viinipussista ja hulauta pussi kylmällä vedellä ennen muovin kierrätystä.

Tuoteryhmä

Roseeviinit

Alkon tuotenumero

947754

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Muu suljenta

Alue

South Africa - Western Cape - Western Cape

Tuotenumero

1028187


Katso ohjeita