Viinimaa yleinenmitali pokaali
Casal Garcia 5,5 % 37,5 cl

Casal Garcia 5,5 % 37,5 cl


Label: Tapas ja AntipastiLabel: SushiLabel: Tulinen ruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

4,98 €

Löydä Alkosta

Arvostetun portugalilaistuottajan pirskahtelevan raikas ja matala-alkoholinen viinijuoma on saatavilla monista S- ja K-ryhmän ruokakaupoista. Kätevä puolikas pullokoko! Kultamitali Vuoden Viinit 2020 -kilpailun päivittäiskaupan valkoviinikategoriassa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Erittäin tasapainoinen kokonaisuus. Raikkaan hedelmäinen ja hieman pirskahteleva viinijuoma, josta aistii aidon Vinho Verde -viinin ominaisuudet.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Raikas ja hieman pirskahteleva Casal Garcia White 5,5 % on täydellinen seurustelujuoma joko sellaisenaan tai esim. sushin, kanan, salaattien ja aasialaisten ruokien kanssa nautittavaksi. Nautitaan hyvin viilennettynä, ihanteellinen tarjoilulämpötila on 8-10 astetta.

Tarina

Casal Garcia –viinit ovat olleet markkinoilla jo 80 –vuotta ja se on tuottajan Aveledan lippulaivabrändi, todellinen klassikko ja myös hyvin erottuvasta etikettidesignista tunnettu viinibrändi! 'Vihreä viini' (vinho verde) on portugalilainen viinityyli, joka voi olla valkoviiniä, mutta myös puna- tai roseeviiniä. Vinho Verdet ovat maultaan kevyitä, pehmeähappoisia ja usein hieman pirskahtelevia. Niiden alkoholipitoisuus on alhaisempi kuin viinien yleisesti. Nimensä vihreä viini on saanut siitä, että rypäleet poimitaan hieman raakoina. Tiesitkö... portugalilainen sana Alegria tarkoittaa iloa, onnellisuutta, elämäniloa ja ihania hetkiä niin arjessa kuin juhlassa.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

5,5 %

Alkon tuotenumero

910274

Tilavuus

0,375 l

Tuotemerkki

Aveleda

Suljenta

Puristekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

Portugal - Portugal - Portugal

Sokeripitoisuus

20 g/litra

Rypäleet

Trajadura, Loureiro, Arinto, Azal

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1026216Casal Garcia 5,5 % voitti kultaa Vuoden Viinit -kilpailussa uudessa päivittäistavarakaupan valkoviinikategoriassa.

- Vuoden Viinit 2020

Katso ohjeita