Leitz Eins-Zwei-Dry Riesling

Leitz Eins-Zwei-Dry Riesling


Vivahteikas & Ryhdikäs

Label: Vähärasvainen kalaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Äyriäiset

15,98 €

Löydä Alkosta

Äärimmäisen laadukas Riesling yhdeltä Rheingaun arvostetuimmista tuottajista, Rüdesheimin kylästä. Tuotteen etiketti kuvaa leikkisästi viinin kuivaa makuprofiilia.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaaleankeltainen

Tuoksu

Raikas tuoksu, jossa runsasta hedelmää

Maku

Hapokas, runsaan sitruksinen, kypsän omenainen, mineraalinen viini, jossa on myös aavistus makeaa mausteisuutta. Pitkä ja maistuva jälkimaku, joka nostattaa veden kielelle. Tasapainoinen viini kokonaisuudessaan!

Tarina

Johannes Leitzin luotsaama Weingut Leitz on yksi Rheingaun arvostetuimmista tuottajista. Leitzin suvun viiniteko historia vie aina vuoteen 1744 asti. Kuitenkin vasta vuonna 1985, jolloin nykyinen viinitekijä Johannes Leitz siirtyi johtoon, on viiniviljelyyn ja tuotantoon voitu keskittyä kunnolla. Vuoden 1985 jälkeen on viljelys ala kasvanut 2,9 hehtaarista 40 hehtaariin. Viinitilan kasvulla on ollut positiivinen vaikutus kaikkiin tuotettujen viinien valikoimiin. Erityisesti Berg Schlossbergin, Berg Rottlandin ja Berg Kaisersteinfelsin Rüdesheimin viinitarhat ovat jatkaneet perinteitään kuuluen Saksan parhaiden kuivien viinien joukkoon. Kaikki Leitzin viinit tuovat esiin Rüdesheimin alueen monipuolisuutta.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

935283

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Leitz

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Germany - Rheingau - Rheingau

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Rypäleet

Riesling

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1034395