UUTUUS

Magyar Feher Bor 1L Tetra

Magyar Feher Bor 1L Tetra


Lempeä & Makeahko

Label: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Itämainen ruokaLabel: Salaatit Kasvisruoka

9,99 €

Löydä Alkosta

Unkarilainen klassikkovalkoviini on ollut Alkon valikoimassa jo vuodesta 1935 lähtien ja on kautta aikain myydyin valkoviini Suomessa. Nyt Magyar Feher Boria saa myös kätevässä ja ympäristöystävällisessa Tetra pakkauksessa. Saatavilla 23.2.2023 alaken.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalean keltainen

Tuoksu

Hyvin hedelmäinen tuoksu, joka kääntyy omenaan, hunajameloniin ja päärynään. Tuoksusta voi myös löytää hentoa kukkaisuutta ja yrttisyyttä.

Maku

Puolimakea, raikkaan hapokas, hedelmäinen ja maku toistaa tuoksun aromeja. Jälkimausta löytyy raikasta sitruunaisuutta ja hivenen yrttisyyttä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen valkoviini seurusteluun. Sopii myös mainiosti hieman tulisempienkin itämaisten ruokien kumppaniksi ja savustetun kalan kaveriksi.

Tarina

Alkon myymälät avattiin vuonna 1932 ja kolme vuotta tämän jälkeen, vuonna 1935, lanseerattiin Magyar Feher Bor Alkon valikoimiin. Magyar Feher Bor, joka on suomennettuna unkarilainen valkoviini, saavutti välittömästi suuren suosion ja on jatkanut samaa suosiotaan aina tähän päivään asti. Vuonna 2006 lanseerattiin 3 L hanapakkaus ja vuonna 2023 valikoimaan tulee kätevä ja ympäristöystävällinen 1 L Tetra pakkaus.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

912805

Tilavuus

1 l

Tuotemerkki

Magyar

Suljenta

Muu suljenta

Alue

Hungary - Hungary - Hungary

Sokeripitoisuus

17 g/litra

Tuotenumero

1032693