Pehmeä & Kepeä

Lempeä & Makeahko

Pirteä & Hedelmäinen

Vivahteikas & Ryhdikäs

Runsas & Paahteinen

Nederburg The Winemasters Riesling

Valkoviinit Etelä-Afrikka
Äyriäiset Äyriäiset Äyriäiset
Rasvainen kala Rasvainen kala Rasvainen kala
Kana kalkkuna Kana kalkkuna Kana kalkkuna
Aperitiivi Aperitiivi Aperitiivi
Vegaani Vegaani
Trendikäs ja palkittu aromikkaan kuiva Riesling-valkoviini Etelä-Afrikasta. Nauti erilaisten kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Maailman ihailluimpien viinibrändien 2021 TOP50 listalla!
Nederburg The Winemasters Riesling
Hinta Alkossa
11,99 €
Väri
Kirkas, limenvihreän sävyjä
Tuoksu
Hedelmäinen, sitruksinen, mausteinen, aromikas
Maku
Kuiva, hieman ananaksinen ja sitruksinen
Menestys & Maine
"Tämän viikon viinivinkki on raikkaan kukkainen, hennon hunajainen ja vienon vahamainen valkoviini Etelä-Afrikasta. Viini sopii mainioksi yleisviiniksi kala- ja äyriäisruokien seuraan. Valmista sen vierelle vaikkapa talvikeleissä lämmittävää, kookosmaitoista katkarapukeittoa!" - Viini-lehden viikon viinivinkki 2/2019
4 tähteä: "Harmoninen, laadultaan erinomainen, edullinen ostos" - Viini-lehti 2019
Nederburg - vuoden viinintuottaja Etelä-Afrikassa - International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailu 2016
Nederburg The Winemasters Riesling vuosikerta 2015 - kultamitali. Viini sai kilpailuun osallistuneista eteläafrikkalaisista viineistä korkeimman pisteytyksen (94 pistettä). - The Drinks Business Global Riesling Masters
Nederburg valittiin jo viidettä kertaa maailman ihailluimpien viinibrändien joukkoon 2021. Nederburg sijoittui eteläafrikkalaisista viinibrändeistä listan korkeimmalle sijalle nro34.  Englantilainen Drinks International -lehti julkaisee vuosittain TOP50 ihailluinta viinibrändiä, joiden arvioinnin tekee 200 ammattilaisesta koostuva raati.  - Drinks International’s World’s Most Admired Wine Brands list of 2021
Tarina
Etelä-Afrikassa Atlantin ja Intian valtameret viilentävät maan rannikkoalueita sopivaksi Riesling-lajikkeen viljelemiseksi. Viiniä on kypsytetty 3 viikkoa ruostumattomissa terästankeissa, jolloin kukkeat ja hedelmäiset aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.

Tiesitkö: Etelä-Afrikassa panostetaan merkittävästi kestävän kehityksen periaatteisiin. Wine Industry Ethical Trade Association eli Wieta-sertifikaatin saaneet tuottajat noudattavat eettisiä periaatteita. Viinit on tuotettu ympäristöstä, työntekijöiden työturvallisuudesta sekä oikeudenmukaisesta palkasta huolehtien. Wieta-sertifioitujen viinien tuotannossa torjunta-aineiden käyttö on minimoitu sekä jätevesien puhdistuksesta ja luonnon biodiversiteetistä huolehditaan tarkasti.
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Riesling 100 %
Sokeripitoisuus
7.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
13.50 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekorkki
Tuottaja

Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen. Nederburg valmistaa eloisia ja hedelmäisiä, rakenteeltaan klassisia viinejä, jotka ovat saaneet useita tunnustuksia ympäri maailman.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
WO Western Cape
Altian tuotenumero
1010900
Alkon tuotenumero
917438

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen. Nederburg valmistaa eloisia ja hedelmäisiä, rakenteeltaan klassisia viinejä, jotka ovat saaneet useita tunnustuksia ympäri maailman.