UUTUUS

Tarapacá Biodiversity Edition White Blend

Tarapacá Biodiversity Edition White Blend


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Kana ja KalkkunaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

8,99 €

Löydä Alkosta

Luonnon monimuotoisuutta kunnioittava tasapainoinen puolikuiva viini! Loistava kumppani salaateille, kana - sekä kalaruoille. Etiketissä olevat kuvat kuvaavat sitä, kuinka alueelle tyypilliset eläinlajikkeet saavat vapaasti temmeltää ja kasvit puolestaan kasvaa rypäleiden suojassa Tarapacán viinitarhoilla.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tuoksussa vihreää omenaa ja sitrusta sekä hentoa yrttisyyttä.

Maku

Maku toistaa tuoksun aromit, havaittavissa selkeästi viheromenaa. Puolikuivassa viinissä maistuu myös klementiini, keltaluumu ja hento aprikoosi. Maun viimeistelee kevyt yrttisyys. Tasapainoinen ja harmoninen viini!

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Toimii loistavasti kepeämpien salaattien tai kasvisruokien parina, kokeile myös erilaisten kanaruokien kumppanina!

Tarina

Tarapacán viinitila sijaitsee Maipon laaksossa Andien vuoriston syleilyssä yli 2000 hehtaaria karunkaunista luontoa ympärillään. Tarapacán kestävän kehityksen periaatteiden tärkeimmät osa-alueet ovat ympäristö, vedenkäytön hallinta, ihmisten hyvinvointi ja tuotteiden laatu. Periaate näkyy esimerkiksi tilan energiatuotannossa. Viinitalolla on oma vesivoimala, joka hyödyntää ohi kulkevan joen luonnollista virtausta. Tarapacá on erityisesti sitoutunut kunnioittamaan tilallaan luonnon monimuotoisuutta ja etiketin eläinlajikkeet ja kasvit kuvaavat sitä, kuinka Tarapacán viinitarhoilla alueelle tyypilliset kasvit saavat kasvaa ja paikalliset eläinlajit temmeltää vapaasti viiniköynnösten suojissa!

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

546267

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

VSPT

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Chile - Valle Central - Valle Central

Sokeripitoisuus

8,4 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1028826