YOKO Riesling

YOKO Riesling


Pirteä & Hedelmäinen

Label: SushiLabel: Tulinen ruokaLabel: Itämainen ruoka

14,98 €

Löydä Alkosta

YOKO - on viinisarja, jonka on luonut Master of Wine Julie Nyheim. YOKO- viinit on luotu sopimaan täydellisesti yhteen erilaisten aasialaisten ruokien kanssa. Tulivat ne sitten Japanista, Kiinasta tai vaikka Thaimaasta.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Hyvin hedelmäinen ja runsas sekä raikkaan hapokas. Mausta voi löytää päärynää, hunajaa, omenankukkaa sekä sitruunaa. Makua täydentävät pirteä mineraalisuus sekä lempeä mausteisuus. Jälkimaku on pitkä ja sitä ryydittää melonin, limetin sekä hennon kukkaisuuden aromit.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

YOKO - viinien makumaailma on tehty sopimaan täydellisesti yhteen erilaisten aasialaisten ruokien kanssa, aina sushista tuliseen thai-curry ruokaan asti. Tämän Rieslingin raikas hapokkuus, yhdessä pienen makean ja mausteisen vivahteen kanssa, tekee siitä mitä herkullisimman yhdistelmän hapanimelien kastikkeiden ja tulisempienkin makujen kanssa. Tasapainoisuutensa takia viini on myös oiva kumppani sushille, eikä sen maku peitä herkkien kalaruokien makua.

Tarina

YOKO-Riesling tulee Pfalzin viinialueelta Saksasta. Tämä Saksan aurinkoisin viinialue kypsentää rypäleet herkullisen hedelmäisiksi ja runsaiksi. Viinin käyminen tapahtuu mahdollisimman viileässä, jotta sen maku pysyy raikkaan hapokkaana. YOKO Rieslingin on luonut Master of Wine Julie Nyheim. Master of Wine on viinialan korkein tutkinto ja sen on saavuttanut maailmassa vain noin 500 ihmistä.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Yoko

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Germany - Pfalz - Pfalz

Sokeripitoisuus

9,5 g/litra

Rypäleet

Riesling

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1027549


Katso ohjeita