Woodford Reserve Distiller's Select

Viskit Yhdysvallat
Woodford Reserve on makuprofiililtaan rikas ja voimakas Bourbon Kentuckysta
Woodford Reserve Distiller's Select
Hinta Alkossa
50,99 €
Väri
Runsas, kirkas mahonki, jossa hunajan sävyjä
Tuoksu
Elegantti ja kermainen, jossa voimakkaita vaniljan vivahteita yhdistettynä täyteläiseen tummaan hedelmään. Kermatoffeeta, kanelia ja mustapippuria.
Maku
Iso suutuntuma, mausteisuutta, vaniljakaramellia ja hedelmiä, hieman minttua.
Menestys & Maine

Voittanut useita kultamitaleita sekä best in class palkintoja kansainvälisistä kilpailuista. Esimerkkeinä San Francisco World Spirits Competition sekä Ultimate Spirit Challenge.

Tarina
Woodford Reserven tislaamolla on tehty laadukasta Bourbonia vuodesta 1812 lähtien. Tislaamo on historiallinen maamerkki Kentuckyn osavaltiossa Versaillersin kylän kupeessa. Täydellisesti tasapainoisessa Kentucky Straight Bourbonissa on löydettävissä jopa 200 makuvivahdetta.
Historia
Kukkulaisen maiseman ja täysveristen ravihevosten tiluksien joukossa sijaitsee historiallinen Woodford Reserven tislaamo. Yksi Kentuckyn vanhimmista ja pienimmistä tislaamoista perustettiin vuonna 1812 Elijah Pepperin toimesta. Näillä samoilla tiluksilla mestaritislaaja James Christopher Crow jalosti viskintekotaitojaan, kuten hapanmäskin implementoinnin fermentaatioon, josta on tullut yleinen käytäntö vuosien varrella.

Tislaamolla on yksi ainoista lämpökierrätetyistä tynnyritaloista koko maailmassa, mikä varmistaa että jokainen tippa bourbonia imeytyy paahdettuun ja hiillostettuun tammitynnyriin antaen Woodford Reservelle sen värin ja ikonisen maun,
Valmistustapa
Woodford Reserven valmistuksessa käytetään ainutlaatuisen korkeaa ruispitoisuutta, jopa 18% tisleestä on valmistettu rukiista, joka antaakin Bourbonille lisää mausteisuutta.

Woodford Reserve käyttää tislauksessaan ainoastaan raudatonta kalkkikiven läpi kulkenutta vettä, jossa on runsaasti mineraaleja.

Tislaamon fermentaatioprosessi on alan pisimpiä, mikä antaa viskille syvyyttä ja makujen kompleksisuutta.
Tuotetyyppi
Alkoholipitoisuus
43.20 %
Pakkauskoko
70 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Altian tuotenumero
1002100
Alkon tuotenumero
178237

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Brown-Forman