• Nuudeliwok Jalotofulla ja ponzukastikkeella

    Herkulliselle kasviswokille sopii aromaattinen Riesling-valkoviini, jossa on hieman jäännössokeria tasapainottamassa ruoan mausteisuutta.
  • Apilasalaatti

    Apiloiden sesonki alkaa kesäkuussa ja kestää syyskuuhun saakka. Ne sopivat loistavasti salaatteihin. Tässä Kukkia Lautasella -kirjan ohjeessa apilat saavat joukkoonsa lehtikaalia, erilaisia yrttejä sekä comté-juustoa.
  • Punaviini- ja glögisuola

    Maustetut suolat antavat ruoalle makua ja luonnetta. Erikoissuolat ovat myös ihania lahjoja tai tuliaisia ruoanlaitosta kiinnostuneille ystäville. Näin teet itse glögisuolaa!
  • Kasvistäytteiset bataatit

    Bataatti on uskomattoman monipuolinen raaka-aine. Bataatin kaunis väri ja luotainen makeus tekevät siitä hurmaavan osan monia eri aterioita.
  • Aurinkoinen butternut-kurpitsapizza

    Piristä pizzaa myski- eli butternut-kurpitsalla ja avokadolla ja valuta oliiviöljyssä. Nautitaan Two Oceans -viinin kanssa.