Kukkia lautasella

Tutustu keittikömestari Ina Niinikedon Kukkia lautasella -kirjan kolmeen ohjeeseen + viinisuosituksiin.

  • Paahdettu laventelikana

    Laventeli muistuttaa paljon rosmariinia ja sopii samaan tapaan maustamiseen. Kokeile Kukkia Lautasella -kirjan herkullista ohjetta ja ranskalaista viinisuositusta.
  • Apilasalaatti

    Apiloiden sesonki alkaa kesäkuussa ja kestää syyskuuhun saakka. Ne sopivat loistavasti salaatteihin. Tässä Kukkia Lautasella -kirjan ohjeessa apilat saavat joukkoonsa lehtikaalia, erilaisia yrttejä sekä comté-juustoa.
  • Friteeratut kesäkurpitsankukat ja jalapeno-ranchdippi

    Kesäkurpitsankukkien sesonki on loppukesästä. Maultaan mietoja kukkia voi käyttää ruoanlaitossa
    yllättävän monipuolisesti, kuten nämä alkupalana tai sormiruokana toimivat friteeratut versiot osoittavat.