Lammas

Millaista lammasta tai karitsaa pääsiäiseksi? Kokosimme parhaat lammasreseptit sekä viinisuositukset.

  • Grillatut karitsanvartaat 19 Crimes -tyyliin

    Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa. Tämä on paras grilli-combo!
  • Mausteiset karitsan kareet & rosmariinijuurekset

    Karitsan kareet maustetaan granaattiomenasiirapilla ja hieman eksoottisimmilla mausteilla. Grillaa ja nauti täyteläisen samettisen The Velvet Devil Merlot -punaviinin kanssa.
  • Karitsanviulu yrttikuorrutteella

    Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.
  • Karitsan paahtopaistia omena-ruusukaali-paistoksen kera

    Karitsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.
  • Karitsanpotkaa ja suolapähkinä-polentaa

    Potkat maustetaan rosmariinilla ja rooibos-teellä. Maukkaan polentan ja mausteisen täyteläisen punaviinin aromit toimivat karitsan kanssa.