Kalkkunavartaat ja grillatut kasvikset

Valitse annokselle hedelmäinen Chardonnay-valkoviini.
Kana kalkkuna Kana kalkkuna Kana kalkkuna
Grilliruoka Grilliruoka Grilliruoka
4 HLÖ
AINEKSET
600 g kalkkunaa
1 nippu tuoretta vihreää parsaa
400 g uusia perunoista
1 punainen paprika
GRILLIKASTIKE
1 rkl dijonsinappia
2 tl timjamia
1 dl öljyä
2 oksaa tuoretta timjami
1 Yhdistä grillikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
2 Poista fileistä kalvot ja leikkaa isoiksi paloiksi. Pane lihat marinadiin. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia huoneenlämmössä - mielellään yön yli jääkaapissa.
3 Pujota lihat vedessä liotettuihin puisiin grillitikkuihin. Voit käyttää myös teräksisiä grillitikkuja.
4 Grillaa kuumassa grillissä välillä grillauskastikkeella sivellen, kunnes lihat ovat kypsiä. Grillaa myös kasvikset ja valele niitä marinadilla grillauksen aikana. Nauti raikkaan salaatin kera.
1 Yhdistä grillikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
2 Poista fileistä kalvot ja leikkaa isoiksi paloiksi. Pane lihat marinadiin. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia huoneenlämmössä - mielellään yön yli jääkaapissa.
3 Pujota lihat vedessä liotettuihin puisiin grillitikkuihin. Voit käyttää myös teräksisiä grillitikkuja.
4 Grillaa kuumassa grillissä välillä grillauskastikkeella sivellen, kunnes lihat ovat kypsiä. Grillaa myös kasvikset ja valele niitä marinadilla grillauksen aikana. Nauti raikkaan salaatin kera.
AINEKSET
600 g kalkkunaa
1 nippu tuoretta vihreää parsaa
400 g uusia perunoista
1 punainen paprika
GRILLIKASTIKE
1 rkl dijonsinappia
2 tl timjamia
1 dl öljyä
2 oksaa tuoretta timjami
Lisää muistilistaan