• Jallumuuli

    Legendaarinen vodka mule saa uuden twistin Jaloviinasta. Kokeile ja maista!
  • Steam and Smoke

    Tiesitkö, että Manhattan drinkin voit tehdä nyt myös Vodkasta? Kokeile tynnyrikypsytetystä Koskenkorva Sauna Barrelista tehdyä cocktailia.
  • Harvester

    Ruoka-ainekset ovat saapuneet juomamaailmaan. Kokeile kuinka Koskenkorva Lemon Lime Yarrow Vodkasta tehdyssä juomassa keltaiset tomaatit ja basilika sulautuvat täydelliseksi yhdistelmäksi Harvester-drinkissä.
  • Cavasorbetti

    Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
  • Manfred

    Helppo ja herkullinen Fresita-kuohuviinistä ja De Kuyper Sour Apple -likööristä valmistettu booli maistuu mansikalta, omenalta ja mangolta.
  • Amarula Vanilla Spice -kahvikakku

    Gluteeniton kuivakakku kuorrutetaan Amarula Vanilla Spice -liköörillä. Herkuttele itse tai anna lahjaksi!
  • Pizza Fritta eli friteeratut minipizzat

    Ruokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa. Katso ohjeet ja nauti pizzasi Ruffino Chianti -punaviinin kanssa.
  • Valkoviinisangria

    Kokeile herkullisen raikasta sangriaa, jonka valmistat helposti El Tiempo Blanco -valkoviinistä ja Peachtree-persikkalikööristä.
  • Paholaisen burgerit

    Nämä hampurilaiset saavat tujauksen lempeää mausteisuutta itse tehdystä paholaisen hillosta. The Velvet Devil Merlot -viinin samettinen marjaisuus tasapainottaa mausteisuutta.
  • Mehevät tacot

    "Latinalaiseen keittiöön kuuluvat oleellisesti Meksikosta kotoisin olevat tacot. Omissa versioissani täytteenä on kotimaista härkäpapua, lampaan jauhelihaa ja savoynkaalia." keittiöpäällikkö Ari Ruoho. Mehevä Tarapacá Gran Reserva Organic -luomupunaviini sopii mainiosti lammastacoille yrttisyytensä ja kevyen tammisuutensa ansiosta.
  • Lämmin juuressalaatti

    Terveellisen herkullinen juuressalaatti maistuu vaikkapa lounaana. Valitse viinikaveriksi elegantti ja keskitäyteläisen marjaisa Pinot Noir -punaviini.
  • Täytetyt bataatit

    Bataatti on uskomattoman monipuolinen raaka-aine. Bataatin kaunis väri ja luotainen makeus tekevät siitä hurmaavan osan monia eri aterioita.
  • Amarula Cream -jäätelöt

    Aikuisten jäätelössä maistuu aavistus eteläafrikkalaisen marula-puun hedelmistä valmistettua Amarula-kermalikööriä. Jäätelötikut kuorrutetaan suklaalla, pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.
  • Paistettua kuhaa ja fenkolia

    Keittiöpäällikkö Ari Ruoho: ”Kuha säilyy mehevänä, kun paistat fileen kaksinkerroin runsaassa voissa. Nauti raikkaan ja sopivasti viilennetyn Tarapaca Gran Reserva Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa.”
  • Viiden minuutin bataattikeitto

    Helppo ja nopea bataattikeitto saa täydennystä Härkiksestä. Keiton pientä chilisyyttä tasapainottaa aromikkaan Chill Out Riesling -luomuvalkoviinin pieni jäännössokeri.
  • Mimosa

    Klassikko kuohuviinidrinkki Mimosa valmistetaan appelsiinituoremehusta ja kuohuviinistä. Varioi omaa versiotasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
  • Äyriäis-kalacurry riisillä ja tomaattisalsalla

    Kokkaa eteläafrikkalaisittain Louise Meruksen ja Nederburg-viinien matkassa. Mausteista curryruokaa tasapainottaa aromaattinen Riesling-viini.
  • Peachtree Julep

    Julep-drinkki on tyylikäs alkumalja juhlaan kuin juhlaan. Se maistuu raikkaalle mintulle ja persikalle.