Meksikolainen hedelmäsalsa

Raikas hedelmäsalsa maistuu jälkiruokana tai kesäpäivän välipalana kylmän juoman kanssa.
Meksikolainen hedelmäsalsa + viinisuositus
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
6-8 HLÖ
+ 60 MIN
AINEKSET
1 tuore ananas
1 syöntikypsä mango
2 hunaja- tai verkkomelonia
2 dl mansikoita, karhunvatukoita tai pensasmustikoita
3 rkl silputtua basilikaa tai minttua
LIEMI
½ dl limettimehua
1/2 dl sokeria
½ tl suolaa
LISÄKSI
vaniljajäätelöä

Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika

Valmistusohjeet
1 Kuutioi kuoritut hedelmät.
2 Sekoita keskenään liemen ainekset ja kaada hedelmien päälle.
3 Jäähdytä hedelmäsalsaa vähintään tunti jääkaapissa.
4 Voit tarjoilla lisukkeena jäätelöä.
Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika

Valmistusohjeet
1 Kuutioi kuoritut hedelmät.
2 Sekoita keskenään liemen ainekset ja kaada hedelmien päälle.
3 Jäähdytä hedelmäsalsaa vähintään tunti jääkaapissa.
4 Voit tarjoilla lisukkeena jäätelöä.
Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen

AINEKSET
1 tuore ananas
1 syöntikypsä mango
2 hunaja- tai verkkomelonia
2 dl mansikoita, karhunvatukoita tai pensasmustikoita
3 rkl silputtua basilikaa tai minttua
LIEMI
½ dl limettimehua
1/2 dl sokeria
½ tl suolaa
LISÄKSI
vaniljajäätelöä
Lisää muistilistaan