Bresaola-ananasminisandwich

Helpot ja herkulliset pienet leipäset ihastuttavat maullaan.
Bresaola-ananasminisandwich ja viinisuositus
Nauta Nauta Nauta
8+ HLÖ
15-30 MIN
AINEKSET
16 palaa vuokaleipää
8 siivua bresaolaa tai muuta ilmakuivattua lihaa
1/2 pkt yrttituorejuustoa
1/2 tuore ananas
vuonankaalin lehtiä tai rucolaa
versoja
4 minitomaattia
1 Leikkaa vuokaleivästä 16 palaa. Leikkaa jokainen pala kapeaksi suorakaiteen muotoiseksi, samansuuruiseksi palaksi.
2 Leikkaa ananaksesta hyvin ohuita siivuja.
3 Voitele kahdeksan leipäpalaa reilusti yrttituorejuustolla. Levitä tuorejuuston päälle bresaolasiivu, bresaolan päälle ananassiivu ja laita ananaksen päälle muutama vuonankaalin lehti sekä versoja.
4 Laita toinen leipäpalat kanneksi. Sipaise kannelle hieman tuorejuustoa ja paina puolikas minitomaatti koristeeksi.
Ruokatoimittaja Mari Moilanen
Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

1 Leikkaa vuokaleivästä 16 palaa. Leikkaa jokainen pala kapeaksi suorakaiteen muotoiseksi, samansuuruiseksi palaksi.
2 Leikkaa ananaksesta hyvin ohuita siivuja.
3 Voitele kahdeksan leipäpalaa reilusti yrttituorejuustolla. Levitä tuorejuuston päälle bresaolasiivu, bresaolan päälle ananassiivu ja laita ananaksen päälle muutama vuonankaalin lehti sekä versoja.
4 Laita toinen leipäpalat kanneksi. Sipaise kannelle hieman tuorejuustoa ja paina puolikas minitomaatti koristeeksi.
Ruokatoimittaja Mari Moilanen
Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

AINEKSET
16 palaa vuokaleipää
8 siivua bresaolaa tai muuta ilmakuivattua lihaa
1/2 pkt yrttituorejuustoa
1/2 tuore ananas
vuonankaalin lehtiä tai rucolaa
versoja
4 minitomaattia
Lisää muistilistaan