1 Leikkaa kylki 1 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Grillaa erittäin kuumalla grillillä rapea pinta, noin 30 sekuntia per puoli.
2 Pese ja leikkaa paprikat ja purjo isoiksi paloiksi, jotta ne eivät putoa grilliritilöiden läpi.
3 Paahda grillissä tumma pinta kaikkiin raaka-aineisiin. Purjo voi kypsyä hieman paprikoita pidempään. Purjo ei maistu palaneelle, vaikka tummuu helposti. Päällimmäisen pinnan voi halutessaan kuoria pois.
4 Nosta paahdetut vihannekset kulhoon ja lisää öljy sekä etikka. Mausta suolalla ja sokerilla.
5 Sekoita majoneesiin sichuaninpippuri ja –öljy. Niitä löytyy aasialaisista kaupoista.
6 Laita tarjoiluastian pohjalle salaatit ja paahdetut kasvikset. Asettele savukylkiviipaleet salaatin päälle ja koristele grillatulla chilillä.