Gigli fiorentini in crema di pomodori

Kylmä kasvispasta tuo nopeasti keveyttä arkeen. Nauti Ruffino Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Kylmä kasvispasta + viinisuositus
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza
4 HLÖ
15-30 MIN
AINEKSET
Gigli Fiorentini tai Fusilli-pastaa
(Toscanalainen pastamalli Gigli Fiorentini on Suomessa harvinainen, mutta voit korvata sen Fusilli-pastalla)
200 g kypsiä tomaatteja
pieni tölkki kapriksia (35 g)
noin 12 kpl kivettömiä oliiveja
kuivattua oreganoa
suolaa ja rouhittua mustapippuria
100 g Buffalo mozzarellaa
tuoretta basilikaa
runsaasti extra virgin oliiviöljyä
1 Keitä pasta suolatussa vedessä al denteksi.
2 Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä, anna kuivahtaa pieni hetki ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon loraus oliiviöljyä.
3 Pese kypsät tomaatit ja laita ne tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kaprikset, oliivit, oregano, pippuri, suola ja basilikan lehdet sekä iso loraus oliiviöljyä. Pyöräytä sekaisin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää sauvasekoitinta.
4 Sekoita kastike sekä leikatut tai revityt mozzarellan palat pastan joukkoon ja koristele basilikan lehdillä.
Resepti Chianti-viinien uranuurtaja Ruffino Lue lisää Ruffino-viinitalosta
1 Keitä pasta suolatussa vedessä al denteksi.
2 Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä, anna kuivahtaa pieni hetki ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon loraus oliiviöljyä.
3 Pese kypsät tomaatit ja laita ne tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kaprikset, oliivit, oregano, pippuri, suola ja basilikan lehdet sekä iso loraus oliiviöljyä. Pyöräytä sekaisin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää sauvasekoitinta.
4 Sekoita kastike sekä leikatut tai revityt mozzarellan palat pastan joukkoon ja koristele basilikan lehdillä.
Resepti Chianti-viinien uranuurtaja Ruffino Lue lisää Ruffino-viinitalosta
AINEKSET
Gigli Fiorentini tai Fusilli-pastaa
(Toscanalainen pastamalli Gigli Fiorentini on Suomessa harvinainen, mutta voit korvata sen Fusilli-pastalla)
200 g kypsiä tomaatteja
pieni tölkki kapriksia (35 g)
noin 12 kpl kivettömiä oliiveja
kuivattua oreganoa
suolaa ja rouhittua mustapippuria
100 g Buffalo mozzarellaa
tuoretta basilikaa
runsaasti extra virgin oliiviöljyä
Lisää muistilistaan