Romeon kasvispasta

Hurmaa rakkaasi! Herkullinen kasviskastike valmistetaan uunipellillä ja nautitaan pehmeän hedelmäisen Romeo & Julia -punaviinin kanssa.
Kasvispasta rakkaalle
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
4 HLÖ
45-60 MIN
Ainekset:
500 g pastaa
2 munakoisoa
1 paprika
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 jalapeno
3 rkl pieniä säilykekapriksia
3 rkl vihreitä oliivisiivuja
3-4 rkl rusinoita
2 rkl silputtua tuoretta oreganoa
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 prk Mutti kirsikkatomaatteja
Mutti tomaattipyretta
suolaa & pippuria
oliiviöljyä
Valmistusohjeet:
1 Huuhtele kaprikset ja oliivit ja jätä valumaan siivilään.
2 Sekoita isossa kulhossa säilykekirsikkatomaatti ja tomaattipyre. Lisää sekaan noin 3 rkl oliiviöljyä, 1 tl suolaa ja mustapippuria.
3 Silppua pieneksi sipuli, valkosipuli ja jalapeno ja lisää joukkoon. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit ja lisää nekin mukaan.
4 Lisää valutetut kaprikset, oliivit sekä rusinat.
5 Halkaise munakoiso pitkittäin ja leikkaa puolikkaat pitkittäin neljään osaan. Sen jälkeen leikkaa niistä noin 2 cm kuutioita ja sekoita sekaan.
6 Lisää vielä silputtu tuore oregano ja sekoita kaikki hyvin sekaisin.
7 Levitä kastikepohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita 200 asteiseen uuniin. Paista noin 25-30 minuuttia, kunnes munakoiset alkavat kulmista mustumaan.
8 Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti reilusti suolatussa vedessä.
9 Kun pasta on kypsynyt, valuta siivilässä, mutta säästä pari kauhallista keitinlientä. Kumoa pasta kulhoon, missä sekoitit kasvikset ja lisää perään valmis kasvispaistos. Sekoita ja lisää pastan keitinlientä joukkoon sen verran, että saat notkistettua kasvispaistoksen sopivaksi. Sekoita hyvin.
10 Paahda kuivalla kuumalla pannulla nopeasti pinjan siemet ja ripottele pastan päälle. Tarjoile Romeo & Julia -viinin kanssa.
Resepti: Taste of Nikinmäki

Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen tekee "safkaa ranteet lukossa" suurella intohimolla. IG @tasteofnikinmaki

Valmistusohjeet:
1 Huuhtele kaprikset ja oliivit ja jätä valumaan siivilään.
2 Sekoita isossa kulhossa säilykekirsikkatomaatti ja tomaattipyre. Lisää sekaan noin 3 rkl oliiviöljyä, 1 tl suolaa ja mustapippuria.
3 Silppua pieneksi sipuli, valkosipuli ja jalapeno ja lisää joukkoon. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit ja lisää nekin mukaan.
4 Lisää valutetut kaprikset, oliivit sekä rusinat.
5 Halkaise munakoiso pitkittäin ja leikkaa puolikkaat pitkittäin neljään osaan. Sen jälkeen leikkaa niistä noin 2 cm kuutioita ja sekoita sekaan.
6 Lisää vielä silputtu tuore oregano ja sekoita kaikki hyvin sekaisin.
7 Levitä kastikepohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita 200 asteiseen uuniin. Paista noin 25-30 minuuttia, kunnes munakoiset alkavat kulmista mustumaan.
8 Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti reilusti suolatussa vedessä.
9 Kun pasta on kypsynyt, valuta siivilässä, mutta säästä pari kauhallista keitinlientä. Kumoa pasta kulhoon, missä sekoitit kasvikset ja lisää perään valmis kasvispaistos. Sekoita ja lisää pastan keitinlientä joukkoon sen verran, että saat notkistettua kasvispaistoksen sopivaksi. Sekoita hyvin.
10 Paahda kuivalla kuumalla pannulla nopeasti pinjan siemet ja ripottele pastan päälle. Tarjoile Romeo & Julia -viinin kanssa.
Resepti: Taste of Nikinmäki

Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen tekee "safkaa ranteet lukossa" suurella intohimolla. IG @tasteofnikinmaki

Ainekset:
500 g pastaa
2 munakoisoa
1 paprika
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 jalapeno
3 rkl pieniä säilykekapriksia
3 rkl vihreitä oliivisiivuja
3-4 rkl rusinoita
2 rkl silputtua tuoretta oreganoa
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 prk Mutti kirsikkatomaatteja
Mutti tomaattipyretta
suolaa & pippuria
oliiviöljyä
Lisää muistilistaan