Vinkki! Simpukoiden keittämisessä on tärkeää pitää kattilan kansi kiinni: kaikkien simpukoiden ei kuulu olla liemessä, vaan kattilaan muodostuva höyry kypsentää ne. Ravista kattilaa muutaman kerran keittämisen aikana avaamatta kantta. Keitä simpukoita korkeintaan viisi minuuttia, sillä ylikypsät simpukat muuttuvat kumisiksi. Ethän syö simpukoita, jotka eivät ole auenneet keittämisen aikana.
Louise Mérus on suomalainen kokki, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louisen käsissä suomalaisistakin raaka-aineista loihditaan eteläafrikkalaisia herkkuja.
Vinkki! Simpukoiden keittämisessä on tärkeää pitää kattilan kansi kiinni: kaikkien simpukoiden ei kuulu olla liemessä, vaan kattilaan muodostuva höyry kypsentää ne. Ravista kattilaa muutaman kerran keittämisen aikana avaamatta kantta. Keitä simpukoita korkeintaan viisi minuuttia, sillä ylikypsät simpukat muuttuvat kumisiksi. Ethän syö simpukoita, jotka eivät ole auenneet keittämisen aikana.
Louise Mérus on suomalainen kokki, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louisen käsissä suomalaisistakin raaka-aineista loihditaan eteläafrikkalaisia herkkuja.