Riista

Tutustu herkullisiin riistaresepteihin ja viinisuosituksiin.

  • Metsäinen riistakeitto

    Metsäinen riistakeitto on kotimaista ruokaa parhaimmillaan. Keiton joukosta löytyy myös sieniä ja leipäjuustoa ja se maustetaan katajanmarjalla.
  • Peuranfileepihvit punaviini-hunajakastikkeessa

    Täyteläisen Nederburg Winemasters Shiraz -punaviinin tanniinit ja roseeksi kypsennetyn peuran fileen koostumus toimivat täydellisesti. Mukavan makeuden annokseen tuovat punaviini-hunajakastike sekä kanelilla maustettu bataattisose.

  • Perinteinen tuhti ja tumma riistapata katajanmarjaperunoilla

    Juhlat maalla -menun pääruokana nautitaan riistapataa katajanmarjaperunoilla. Tuhtia riistan makua täydentää Wine Gallery Suomi 100 -punaviini Ranskan Bordeauxista.
  • Täyteläinen riistapata sinihomejuustolla

    Sinihomejuusto tuo sopivasti suolaisuutta runsaan riistan makuun. Anna höyryävän pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!
  • Hirvipata ja suppilovahveroita

    Haudutettu riista suosii sopivan, mutta ei liian tanniinista punaviiniä. Katso herkullinen ohje ja viinisuositus!
  • Wellingtonin pihvi hirven ulkofileestä

    Wellingtonin pihvi on yksi maailman klassisimpia liharuokia. Tämä liharuoka ei kaipaa perunaa seurakseen, sillä taikina toimii sen tilalla.
  • Hirvihöystö

    Hirvenlihan riistainen maku vaatii viiniltä sopivasti tanniineja.