Riista

Tutustu herkullisiin riistaresepteihin ja viinisuosituksiin.

  • Peuranfileepihvit punaviini-hunajakastikkeessa

    Täyteläisen Nederburg Winemasters Shiraz -punaviinin tanniinit ja roseeksi kypsennetyn peuran fileen koostumus toimivat täydellisesti. Mukavan makeuden annokseen tuovat punaviini-hunajakastike sekä kanelilla maustettu bataattisose.

  • Hirvipata ja suppilovahveroita

    Haudutettu riista suosii sopivan, mutta ei liian tanniinista punaviiniä. Katso herkullinen ohje ja viinisuositus!
  • Metsäinen riistakeitto

    Metsäinen riistakeitto on kotimaista ruokaa parhaimmillaan. Keiton joukosta löytyy myös sieniä ja leipäjuustoa ja se maustetaan katajanmarjalla.
  • Metsästäjän patee

    Hirvi on suomalaisten rakastamaa riistaruokaa. Metsästäjän pateessa hirvenliha ja sienet muodostavat herkullisen yhdistelmän.
  • Wellingtonin pihvi hirven ulkofileestä

    Wellingtonin pihvi on yksi maailman klassisimpia liharuokia. Tämä liharuoka ei kaipaa perunaa seurakseen, sillä taikina toimii sen tilalla.
  • Peuranpaisti punaviinikastikkeella

    Voimakas peuranliha vaatii rinnalleen tanniinisen täyteläisen punaviinin. Katso maukas ruokaohje ja viinisuositus!