Suomi100

Satavuotias Suomi ansaitsee arvoisensa viinit. Tutustu virallisiin Wine Gallery Suomi 100 -viineihin, niiden tarinoihin sekä viineille suunniteltuihin ruokaohjeisiin.

  • Paahdettua poronfileetä, juureksia ja tummaa fenkolinsiemenkastiketta

    Juhlat kaupungissa -menussa herkutellaan paahdetulla poronfileellä fenkolinsiemenkastikkeen kanssa. Nautintoa täydentää ryhdikkään tanniininen punaviini Wine Gallery Suomi 100.
  • Suolattua kuhaa, tilli-piimävinaigrettea ja pikkelöityä kurkkua

    Monipuolinen kuha on keittiömestari Arto Rastaan ehdoton kalasuosikki. Se maistuu Juhlat kaupungissa -menun ensimmäisenä pääruokana Wine Gallery Suomi 100 -valkoviinin kanssa.
  • Juhlat kaupungissa - Kolme suupalaa alkuun

    Trendikäs sydänsalaatti on nostettu Juhlat kaupungissa -menun alkupalojen päärooliin. Suupalojen kanssa nautitaan tietenkin virallista Suomi 100 -samppanjaa.
  • Perinteinen tuhti ja tumma riistapata katajanmarjaperunoilla

    Juhlat maalla -menun pääruokana nautitaan riistapataa katajanmarjaperunoilla. Tuhtia riistan makua täydentää Wine Gallery Suomi 100 -punaviini Ranskan Bordeauxista.
  • Siikapyörykät ja siianmätikastiketta

    "Juhlat maalla -menun kotimainen kala oli 1900-luvun alussa suosittua erilaisten kastikkeiden kanssa tarjoiltuna, ja kala on ehdottomasti myös tämän päivän trendi"
  • Juhlat maalla - Voileivät kolmella eri täytteellä

    Voileipäkulttuuri eli kulta-aikaansa 1800- ja 1900-lukujen taitteessa, kertoo huippukokki Arto Rastas Juhlat maalla -menun alkuruoista eli erilaisin päällystein tarjoilluista ruisleipäsistä.