True Colours - Let's celebrate love & diversity together

True Colours kuohuviinit pursuavat väriä & asennetta. True Colours cava on palkittu, tyylikäs kuohuviini ja uusin tulokas sarjaan on ihana 20 cl piccolo – täydellinen valinta rakettien räiskeeseen vuoden vaihtuessa.
True Colours cava

Kuohuviinien iloisten ulkoasujen takana on merkityksellinen yhteistyö tärkeän asian puolesta. True Colours syntyi halusta tuoda jotain merkityksellistä ja kantaaottavaa: juhlava kuohuviini edustaa paitsi kannanottoa ihmisoikeuksien puolesta, myös aatteeseen kuuluvaa iloa ja positiivisuutta. 

Klassikko sateenkaari-cava

Värikkään ulkoasunsa takana True Colours Cava Brut on tyylipuhdas, runsasarominen espanjalainen cava, jossa perinteinen rypäletrio Xarello, Parellada ja Macabeo täydentyvät pienellä määrällä Chardonnayta.

Kuiva maku on runsaan hedelmäinen, mineraalinen ja miellyttävän paahteinen. Viinin taustalla on arvostettu cava-tuottaja Sumarrocca. Decanter-viinijulkaisu palkitsi True Colours cavan pronssipalkinnolla ja 86 pisteen arvoiseksi vuoden 2018 World Wine Awardseissa!

True Colours on kuohuviinien vakiovalikoimassa ja löytyy noin 300 Alkosta eri puolilla Suomea. 

Nyt True Colours -sarjassa myös kätevä piccolo-kuohuviini

True Colours Sparkling Brut on kuiva ja sitruksinen espanjalainen kuohuviini. Värikkään sydämellinen pullo on kooltaan 20 cl. Nauti pillillä suoraan pullosta tai kaada annokset lasiin kahdelle.

Löydät True Colours -piccolon Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Katso saatavuus omasta lähimyymälästäsi

 

True Colours Sparkling Brut  on kuiva mutta erittäin hedelmäinen kuohuviini. Tarkista ajantasainen myymäläsaatavuus Alkon sivuilta.

Katkarapukrepit

Katkarapu ja avocadotäytteiset krepit ovat loistavaa tarjottavaa kuohuviinin kera.